boring

idag har stackars frida& jag bara legat på soffan och hosta och glott på tvn, igår gällde samma sak fast lite oc inklämmt också!
Har hhjälpt frida med thesims som landade på parkgatan idag, hon behövde en hel del råd.

Mår faktist bättre idag, fast inte halsen, gör så ont att svälja nu.... skulle behöva dra in till stan imorgon för att kika efter något till nyår men får väl se hur det blir med det.

cutie


sjuk

Vakna flera gånger inatt och kunde knabbt somna om. Hade så ont i huvudet....

Idag har jag bara legat i sängen och glott på oc.
Har också feber:s men den börjar faktist sjunka, tack och lov.

Nu ska jag återgå till tvn, ha en fortsatt trevlig helg gott folk.


mer klappar

Kom hem från Mormor för en lite stund sen, blev käka,kolla på tv& julklappsutdelning:)
Vi brukar jämt bara få pengar av mormor i julklapp varje år men idag fick vi också lite bra-att-ha-saker..
..och en femhundring!
Nu sitter jag och lyssnar på webb-radio och hostar stup i kvarten...
Typiskt att alla i min familj har varit krasliga på sistone och jag helt frisk(?), sen imorse vakna jag med värdens hosta och hela dan har huvudet vart nära på att spränga. Efter 1 ipren och 4alvedon så känns det äntligen lite bättre....

jag länktar...



till värme,sol,kvällsbad& bäst av allt
-slipper skolan!

slut på julen..

julen var bra, fick lite grejjor iaf, hade inte önskat mig något speciellt så jag fick inge speciellt häller, fick bli mammas fantasi som styrde de mesta. Men fick iallafall presentkort på både gina och hm, alltid bra!;D

Nu äre fredag och julen börjar gå mot ett slut...tråktig men nu finns det ytterligare en orsak till att länkta till värmen.
Jag,moa & frida var på marieberg idag... säger bara fullpackat. As långa köer överallt, folk som rykte och slängde med kläder och huvudvärk som aldrig släppte. Tack och lov att jag är hemma nu, gick faktist och länkta hem hela tiden, nu har jag nyss tuggat i mig 2 alvedon sen får vi se om det blir bättre, ska till mormor och käka ikväll också !

julen är här

..och jag är ett år äldre, ett år klokare?
Har bara uppnat presenter idag och om en halvtimma ska det rensas upp under granen, mamma tyckte vi skulle vänta tills kalle anka börjar... Tiden stannar ju nästan på julafton, man bara väntar och väntar... Jag har faktist försökt fördrivit tiden med tvspel och nu har jag tröttnat så får väl fastna här framför ett tag. Mormor har också varit på besök och då blev det tårta...uäk va min mage lider nu... Har också gått och käkat knäck och skumtomtar ...
Ikväll åker vi iaf till morfar och då blir det väl mera klappar där... ÅH VA JA ÄLSKAR JULEN!:D
Det är nog också nästan den enda dagen på året som hela familjen är samlade under hela dagen..

Ne nu ska jag gå ner och umgås lite med min familj, dyker väl antagligen ner framför tvn!
-uppdaterar senare!

dan före doppardan


kumla

l

så här ligger det till efter helgen!

ops...

glömmde nämna dagens tabbe:

Stog och slog in julklappar i köket förut och då kom pappa hem och satt sig och käka sen upptäckte han att det brann på bordet.... Det var en plastpåse jag hade råkat slängt rakt på några brinnande ljus, konstogt nog hade jag inte märkt det förns pappa fick syn på det. Iallafall så förstörde jag både duk och bord......
Var dock ingen brasa direkt om det så låter. 


julstämmnig

tjao igen men jag har inte orkat faktist. 

I fredags blev det julavslutning i Nikolai(?) kyrkan och det var kören som sjöng.
Efter det blev det ett sista hopp att hitta julklappar, hittade visserligen julklappar till fyra personer vilket var ganska så bra!

Lite senare träning och på vägen hem släppte mamma av mig hos Emil där Frida var och då blev det film hela kvällen, lyckades till och med somna i slutet av sista filmen. 

Lördag blev en slapp dag med film och annat.

Söndagen blev match klockan 12 mot serieledande Surahammar och matchen slutade lyckligtvis 4-3 mot oss. En riktig kämpar match som var kul att spela!:) 
Senare på dagen hyrde vi blueray(?) film och gick till Emil och kolla, sen blev det guitar hero också ! :D  

I dag (måndag) har jag varit på Marieberg för att avsluta julhandeln och det fick faktiskt bli ett paket till syster min! hahah 
Vi har nyss också klätt granen och det börjar faktiskt kännas som jul... med tanke på att snön försvunnit.

I morgon blir det julmat och sånt hos oss, jummie!

skön dag

först vollyboll på idrotten sen yatzy på matten och sen typ tävling på naturkunskapen ( musik,tv serier och sånt ) sen fick vi för övrigt sluta klockan ett. Men min buss gick kvart i 2 så jag fick gå runt på stan och traska lite innan, blev iaf ett nytt blad inhandlat (Y) väldigt behövligt må ja säga!

Klippte bort allt slitet hår också, för skönt. Asså vilken befrielse mot allt jobbit slitet jag gått och stört mig på!!!

volleyboll turnering imorrn, virginska och rubeck!

Iaf så ska jag börja blogga lite oftare ;) känns som jag glömmer borte...

segt..

har inte uppdaterat på ett tag nu häller, men orkar aldrig sätta på min dator.. Sitter dock iskolan och bloggar nu.
Ska börja ifrån där ja sluta sist...
Imåndas blev det skola som vanligt sen träning, perra höll i träningen vilket bytyder perra träning, alltid lika kul. '
Hade också ett naturkunskapsprov att plugga till på måndan som vi skulle ha på tisdan. Fick dock bara en halvtimme - timme på mig att plugga efter som att man typ drar på träning så fort man kliver innanför dörren.

Provet gick väl inte direkt så bra.... Hade pluggat på fel saker och fick inte tiden att göra klart sista frågan :S

Ne nu är det onsdag och vi har precis haft specialidrott, Vi skulle inte spela innebandy utan dansa och sen skulle marcus filma oss men dom som inte hade ngn lapp med underskrift på, med sig, fick dock inte filmas...JAg hade inte häller med mig lapp så det blev en sväng på¨gymmet istället. Nu orkar jag inte skriva mera eftersom tangentbordet är as segt och jag får trycka som fan. Och snart ska jag på dra på mattelektion sen hem och direkt till askersund... mer om det senare..

lördag&Söndag

skriver både lördag och söndag i samma.

På lördagsmorgon åkte ja till kumlahallen för att jobba på sm.. lite surt att vi inte va med men..
Sen blev det att åka till morfar med frida och jubaka, en årslig tradition man inte kan glömma.
Kvällen har jag inge minne ifrån men antar att den spenderades framför tv.

På söndagsmorgon åkte vi med dj laget till askersund för match...
Förlora dock med 4-2 efter en mycket orättvis match. Hemma sen blev det bara tv och plugg :S
 


fredag

segt med uppdatering..
ska iaf sammanfatta helgen dag för dag.

Ingen skola eftersom vi hade ledigt pga uppethus några helger tbx. Istället så gjorde nina mig sällskap i stan för att handla julklappar. Hade inte då en enda julklapp så hade tänkt att köpa dem flesta men så blev det inte , hann bara elr köpte bara till pappa, så det är klart nu , ganska skönt eftersom att det är ganska så svårt att hitta något passande till han. Sen köpte jag såklart lite små saker till mig själv.

På kvällen åkte jag på träning i vanlig ordning fast den börja dock lite tidigare , sen hem´och börja få tråkigt så jag gick till emils nya lägenhet. Han flyttde in samma dag (fredag) och det såg faktist ganska bra ut!
haha roligast iaf när vi buktala , hahha , aja sen drog dom och frida och jag blev kvar sen gick jag hemmåt och kolla oth trorja!

onsdag

ÅH, jag vet inte vad jag tänkte med igår när jag i farten drog med mig innebandyfodralet till skolan,i bussen, as jobbbigt ändå att bära allt annat! skitsamma, de misstaget lär jag väl aldrig mer göra om iaf.

över till idag då....
sluta tidigt och hade specialidrott på mogonen elr morgon och morgon halv 10!
blev iaf inte så lyckat, vi skulle öva inför sm på fredag men det sluta med lite små tjafs mellan kumla och ösk, som tur var så va ja inte med i tjafset. Sen iallafall matte och senare hem.

Hemma har jag inte gjort någoting alls. Nu är klockan 8a och har den senaste timmen börjat skriva önskelista, och det är inte direkt min starka sida... Har änn så länge inte kommit på mer än oc-boxar och precentkort på gina.. men men, än är det inte jul, får tänka några dagar till.

Har iaf bestämmt mig för vad jag ska köpa efter jul då när man skrapat ihop alla pengar man fått och ska hitta på mågot att köpa. Jag ska iaf köpa mig en laptop eftersom att jag vet att jag aldrig skulle få en sån i present/julklapp så är det ju ingen ide att ens önska sig en.

mondag

här kommer en kort sammanfattning av måndagen..

Skola som vanligt, fick tillbaka samhällskunskapsprovet, 24.5 / 26, om jag inte minns helt fel.
Inte så pjåkigt iaf!:D

Förövrigt så har jag gått och blivit sjuk, eller sjuk och sjuk, lite små förkyld är väl mera rätt.
Blev iaf lite träning på kvällen och senare när man kommit hem blev det att fortsätta julstäda i rummet, ingen större förändrning men iaf. Innan jag gick o la mig så rulla jag igång 2 avsnitt andraavenyn!

Hade då ingen tid att blogga!

RSS 2.0