onsdag

jao, shit va lovet går snabbt, det bara rullar förbi i värdens fart. Har spenderat lite allt för mycket tid framför den ny kaklade väggen (?) idag , ja vet va ni tänker men nej jag har inte kaklat jag har bara försökt tagit bort fogen som fastnat i kaklet eller rättare sagt pappa och jag som gjort. Mina händer och fingrar är helt ömma och armarna lika så. Synd bara att vi inte lyckades.. Tillslut fick man byta miljö, till något trevligare. Åkte nämligen och träna och nu sitter jag här eller ligger för att vara exakt.
Imorgon blir det först örebro sen får ja se om jag följer med damlaget på "spa kväll" med pizza innan.

natti!

gårdagen i två meningar

Skratt beskriver nog gårdagen, Karro är ju här så det förklarar ju det hela...
Nina kom senare på kvällen, och då slog vi på en komedi också mkt skratt på den med.

idag lite senare drar jag på träning sen kommerr ja hem ganska så sent får väl se vad kvällen bjuder på..
har också lockat karros hår nyss (Y)

snöööööö

nu när ändå sommar'n försvunnit från alla håll och kanter så kan man ju faktist börja länkta efter snön och bort i en vecka i bara snö och nedfarter!... och alla kortspels kvällar och alla håkans nya regler och fuskeri! får inte häller glömma pulka åkningarna ( med brädorna ) ner för hela transport sträckorna från stugan ner till ica på kvällarna, också lika härligt att knalla upp igen sen... haaha jag länktarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!


datum stämmer ej!

sommar<3


segt

måndag och en vecka kvar på lovet..
ja vet inte om jag kan kalla denna dag för mer än seg.
vakna imorse av att frida väckte mej, märkte också då så fort jag klev ur sängen att jag hade ont i ben och fötter.. allt eftersom släppte det mesta förutom vänster foten :S , har forfarande lite ont och ingen träning blev det, första gången som jag missar på ett bra tag iaf!
blev då att vara hemma, frida hade fixat ett recept på dumlekaka som hon gav mej så då vare ingen tvekan om att sätta igång.
hae för övrigt suttit fast spikad framför tv hela dagen, och vart ute och kollat när frida och karro krattat, för själv orka man ju knappt gå.
nu blir det att dra sej tillbaka till sängen, gonatt!

helgen

hegen har i stort sätt bara bestått av innebandy.
i lördags blev det först distrikts träff i skogstorp, skulle igentligen vara träning men eftersom att nästan alla hade match och det bara var tre st som skulle träna så blev det lite snack istället.
Sen efter den biten så åkte man direkt in till örebro för match mot ösk... och alla vet väl redan att det aldrig slutar bra mot ösk och häller inte denna gång lyckades vi inte! nog om detta efter matchen blev det hem och sen till moa.

Idag ( söndag ), så vare 16-sm som gällde... gick inte så jättte bra där häller, men om vi hade fått lite mera tur med oss så hade vi gått vidare..... eftersom vi inte kunde sätta bollen i nätet första matchen trots att den sluta 1-1.
Nee nu ska jag inte tänka på de mer, ska dra mej till tvn eller åka till moa... har fortfarande mina saker där...


LOV

yes, nu äre äntligen lov! sitter vid en dator i skolan nu, orkar inte gå upp till bussen då man får stå och frysa medans man väntar.. uch verkligen kallt ute nu!
som sagt, nu ska jag bara hem och sen  på träning,
antagligen så sätter jag mig vid datorn ikväll och kanske skriver lite mer, men nu måste jag kila upp till bussen ;) hejdå virginska ses om en vecka igen :(

 

torsdag

idag är det torsdag, känns att man behöver lite lov nu! Men bara en hård och lång dag kvar innan man drar på lov.
Kom hem för en liten stund sen så har inte hunnit börjat med naturkunskapen som ska vara klart imorn! :S .
Som vanligt så sjuter jag upp allt till sista dagen och då blir inte resultaten någe vidare.Nu ska jag dra mig ner till tvn och sen vidare ner mot samhället, fy vilken håla man bosatt sig i ;S , sen får ja se hur mkt läxor som blir gjort!


och för övrigt så saknar jag den här bruden lite allt för mycke!

...

halloj, lite seg här men...
i söndags var det iaf marieberg med frida, pappa och emil som gällde, så långt som jag minns så handla jag ingenting..
Var också på ikea, ser verkligen fram imot att min bror ska flytta, så jag får ett rum att snygga till ;)
På kvällen där så gjorde jag och pappa paj med vaniljsås, blev två st ( en stor och en liten) eftersom att vi gjorde lite fel och tog i för mycket smör från början  elr jag gjorde inte fel, det var pappa.

Måndagen bestog av skola i vanlig ordning, sen träning på kvällen! Mer än så minns jag inte!

dm!

det gick bra i dm:)
åkte från pålsboda klockan 9 och kom hem ttyp halv 9 sen på kvällen!
1a matchen mot  kfum  blev 3-0 till oss!
sen fick vi vänta hela dan till sista matchen som var mot hovsta, vann också där fast med 5-1 istället.

bra är vad vi är! KUMLA!

en fräsch uppdatering!

Torsdag,
uähhh vad jag är seg, hela dagen har varit seg, jag har bara gått runt och larvat mig hela dagen och det lämna ju såklart sina spår, när jag kom hem drog jag genast täcket över huvet och likså på bussen ( fast utan täcke you know; ) trött som satan var vad jag var! vilket jag tycker jag nu borde vara istället. Jag fattar inte varför jag sitter och skriver här.. ändå ingen som läser hahah!
Aja tillbaka till skolan; jag drog lite övertid efter sista lektionen och satte mig i datasalen och skrev på uppsaten elr vad det är vi skriver, fick iallafall då känna mig duktig! fast inte lika bra att jag missa då två bussar, men det gjorde inte så mycket, sprang på nina på stan och vi gick och köpte glass på mc och när vi precis gått ut så rullar 727 in mot busshållsplatsen, hoppa på den i hyffsat timeing, redan då rulla det på ganska fint, tills jag sen då sov bort halva dan!

Jag antar ni ser att jag har ny header igen, men för dom som känner mig så har jag ju lite svårt för att bestämma mig, så får se hur länge den här håller sig, antar längre än dem flesta andra efter som att jag inte har bild på mig själv nu och då behöver jag inte störa mig på bloggen varje gång jag kollar på den. Nog om detta!
nu vvet jag inte vad jag ska hitta på, någon sömn finns inte tankar på och tvn som jag råkade ta sönder förut med ett enda enkelt knapptryck får stå av! ach finns inget att göra än att bara sitta här!

gonatt för er som tänker så!

lovely day!

onsdag
tjenare! idag äre onsdag fast känns som tordag(?) och för övrigt så älskar jag onsdagar nu för tiden!
man börjar alltid mogonen med innebandy och slutar dagen med innebandy och imellan hinner man klämma in lite allt möjligt bla matte!

Käkade nyss pizza, eftersom mamma och jag har varit i kumla hela kvällen så var det pappa som stog för maten, och om jag känner honnom rätt så räcker inte minnet långt!
nu börjar ögonlocken stängas för dagen, så kanske ska krypa ner snart!

DAGEN

tisdag,
skolan rulla på som vanligt förutom att vi hade prov i arbetspysiologi.
när jag kom hem åkte jag till nina sen cycka till affärn och handla färg,
hem och förja slingor på mig själv... vet inte än hur det blir eftersom jag sitter med en handuk rund skallen.
BLev mer än halv färgburken över så jag la i "slingor" i pappas hår, med lite övertygning först ;) fast tror det blir mer hela håret än slingor pån men (A)
sen hatar jag förövringt min tandlärkare nu......
och nu ska ja kila ner till tvn och dh!
sen måste jag skölja ur pappas färg också innan :|  , aja måste kila hejhej!

helgen

lördagen - från a till ö !
ställde klockan på 11 och hann vakna 2 ggr innan klockan slog 11, men gick iaf upp då..
Började med att käka lite frulle och börja små packa lite sen lite senare dra i sej en rejäl tallrik käk.
Åkte iaf från pålsboda runt 13,20 och hamna vid skogstorp där bussen till ....surahammar skulle starta.
Resan tog ca 1,5 h och själva matchen i sej var väl så där och resultatet blev sjukt orättvist! det enda som du kunde göra var som i giorgettos(?) mening " them run like crrrrazy". Nog om den matchen, vi tar dom på hemmaplan!
Sen äre ju faktist dm i helgen!

Vi kom tbx till kumla vid ca 10 i 9 och då vände mamma och jag tbx mot örebro och landa vid adolfsberg där vi virra runt lite tills vi tillslut kom fram till sofie, där också alla andra tjejor från klassen var ( - kajsa ) . När jag komm hade alla varit där ett tag och redan klämt i sig varsin pizza och lättat på tonerna i singstar. Vi fortsatte sjunga en stund till och sen blev det att plaska runt i poolen ( innomhus) , värsta lyx, vi basta lite också och körde lite vollyboll, fast det jobbigaste var att man inte bottnade. Men det roligaste var ju ändå att louise hade med sig sin vatten kamera , så mkt bilder blev det ;P.
klockan 1 tog sanna och jag förväl och åkte in till örebro och sedan vidare hemåt.

söndag,
jag vet inte riktigt var jag gjort men inget som är värt att skrivas här iaf, nu blire sängen och imorgon folkasbo!
ciao!


.

gokväll/gonatt vilket man nu säger, skulle kunna säga en blandning.
aja ikv har jag bara lyssnat på brynäs matchen som dom dock förloraaa, fuck nu kmr lindköping gå om ju :/. aja nog om det jag har också övat på lite förkortningar som vi ska ha på provet imorn, tror ja kan dom nu iaf ;) Pappa har också hela kvällen hållit på och borrat (?) och jag vet inte när han har tänkt sig vara klar... så nån sömn får jag inte än på ett tag iaf!



tycker inlägen blit lite tråkiga utan en bild ;

vi-dagen!

halloj,
idag varde den såkallade vi-dagen vilket innebär att man ska gå runt på skolan och kolla på alla pogram, det var faktist lite små trist!
sen en kort engelska lektion som avrundrundning på skoldagen, så ganska chill dag iaf :D
alla ettor fick också tårta och sen serverades det extra god mat också, så mätt blev man.. vilket jag hade glömt säga till pappa, vi hade visst bestämmt att käka på shang hai ( stavning på det vet jag inte ) , så han blev lite små tjur så jag följde iaf med han och sen drog vi en sväng till marieberg och käka lite glass innan vi for hem mot pålsboda!

prov imorn, help mee!!!!!!!!!!




pet med klubban;) tror det var då elr vid ngt annat tillfälle det lät "mosa", ja och det va precis vad man blev!mos;)

ny sticka!



idag kom klubborna också ;)

onsdag

Ciao!,
Idag vakna jag av att mamma ringde klockan kvart över 8 när min buss går halv 9, lite panik där men jag hann :) fick slänga i lite saker i väskan och dra på mig lite kläder sen kubba upp till bussen.
Hade då bara träning och matte så kändes lite smått jobbigt!
Efter skolan tog sanna och jag och åkte till gamla folkasbo, shit va liten och öde skola de där!
Vi snacka iaf lite med lärarna eftersom vi ska dit på måndag med våran enkät ;) hahah!
Sen träningen, giorgetto(stavas?) som nu har haft ett par träningar redan hade träningen idag vilket betyder engelsk snack, lite jobbist för mig som oftast inte hör vad han säger.
nu blire lite tv, sen ska jag försöka somna tidigare än igår....

^^

tisdag,
började dagen med ett härligt spinning och gym pass, inte alls jobbit "höhöö!" sen strax efter matteprov och ingen kommentar där. Sen fick vi slänga i oss lite käk på 5min sen upp och ner för trapporna sen iväg på naturkunskap, där vi också hade läxförhör.'
En stund efter att jag kommit hem så satte jag mig vid tvn och slockna direkt och sedan vidare upp till sängen, sov ett antal timmar sen blev det lite svenska och sen desprate houswifes på det det också!
ganska skön dag att ha avklarad och nu äre bara svenskan på fredag kvar!
nu ska jag klistra fast mig framför tvn en stund och lite senare ett hopp om att försöka somna...

helgen!

fredagen började bra med innebandy sen film på entrepenörskapen och en fin avrundning på dan med goal filmen på engelskan och ett plus i kanten för att vi slapp idrottsledarskapen!
Det var bara tydligen löpning på träningen så då orkade jag inte ta mig iväg till kumla..
På kvällen så kom pappa hem med en sstor godispåse som mamma och jag ryckte åt oss och sedan la vi oss o dega framför idol!

Lördagen började också strålande med lite frulle klockan 11 vid skogstorp, sen matchstart klockan halv ett.
Första perioden blev rörig och ingenting funkade...
Men efter lite snack så började de rulla på riktigt fint, framåt andra perioden. Efter slutsignalen så stog det tillslut 6-3 till KUMLA!

åh sega söndagar gillar vi inte!
den här dagen har mest spenderats framför datorn och tvn och sen en sväng till morfar också.
fyyyyyyyyyyy! , och så skola imorn !




åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
vet inte vad ja ska göra med håret!
hatar färgen och allllllllllt!
funderar på att lägga i lite bruna s
lingor elr blonda elr båda!'

sen en klipptid skulle inte vara så
dumt nu häller!

torsdag

skola som vanligt idag, vi hade ingen svenska idag ( sista lektionen) så sanna och jag tänkte åkta till risbergska och hälsa på nina och jennie, men när vi kom dit så gick vi runt och virra bort oss lite... sen ringde jag nina och då sa hon att dom inte var i skolan utan på någon föreläsning uppe på stan så då vare bara att vänta på bussen som vi precis missat...
ajja sen kom vi tbx till stan och då gick nina och jag runt och kolla runt lite och ja hitta lite små saker.
sen åkte vi hem och åkte till kumla för att kolla på damernas seriepremiär som dom också vann med 6-3 mot munkfors.

nu ikv så skulle jag jobba lite matte, men det går ju inte så jävla svårt. och nu måste jag stänga av datorn för min tjatiga pappa tjatar sönder! så fick skriva detta lite snabbt

RSS 2.0