forever 21


hehe ops,

haha halka på den här när ja kolla runt!

Du vet att du lever i 2009 när;

1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook mm.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n istället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjukt det egentligen är att sitta här och läsa den här listan.
9. Du var för att upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopiera denna ifall du gick på det, som jag vet att du gjorde!

svenskan får vänta...

jag orkar inte ta tag i antiken, prov på fredag så blir väl att sitta o råplugga på torsdags kvällen, men de gillar vi;)
Studiebidraget trilla in på kontot idag, inga som hällst fel. Har gått pank i stort sätt hela månaden, rök ju pengarna på diverse olika saker i början av månaden. Kommer knabbt ihåg allt men var allt från skor, smycken & kläder... juste köpte jeans och skor, så vare! haha
Iaf så glömde ja id kortet eller ska ja säga passet hemma,, heh har inte orkat fixa något id kort än. Så får nästan stå och skämas när ja visar fram mitt 10års(?) gamla pass.
Så ja la undan en kjol som blir att köpa imorgon, 99:- ett riktigt kap!

DAGENS

yes, haha se ja bloggar!
Har nyss iaf kommit hem från en stunds solning, känns skönt att ha fått en skvätt färg såhär nu när våren sakta kryper fram. Frida följde också med, bra att nämnas, hehe. Dagen som varit har vart skön, fick tbx sam.provet vi hade igår, gick bra kan ja nämna(Y). Av någon konstig anledning så ger inte vår lärare ut något betyg, men kan nog gissa på att ja ligger runt vg-mvg!
Dem sista timmarna på dagen ska ja ägna åt att plugga (?) och sen en fin avrundning med DH i kväll.

Helgen

hallojs, jag orkar faktist inte skriva om helgen, men den spenderades iaf i fina vackra pålsboda!
Men en bild säger mer än tusen ord, right?


... och det blev ankan som fick stå för den;)

Sitter här och funderar på om ja ska orka med att ha bloggen kvar.. känns så onödigt ni när bara ett fåtal trogna läsare fortfarande läser de få meningar ja bjur på. Men som sagt, vad tycker ni? ska ja köra på't igen som förut eller är ja för tråkig?

pizza&lets dance

är bara jag daniel och pappa hemma nu, har precis plattat daniels hår och pappa ska åka iväg och hämta pizza!
Nu skakar hela huset, daniel dunkar musik. Ikväll blir det förmodligen letsdance finalen..
esh va tråkit detta är d¨å!

tragiskt

äre att man varken har tid,lust eller ork att uppdatera här längre.
nu ska ja sätta mig med läxorna, vi hörs kanske lite senare!

helg

Igår åkte ja in till stan där ja mötte amanda, sen tog vi bussen till lillån. Vi förväntade nog oss mer men det blev trevligt iaf. Kvällen avslutades iaf halv tre med macka i vintrosa. Vi tog en sovmorgon idag sen låg vi och halvsov i sängen med datorn i knät till halv 4 då familjen kom och hämta mig sen blev det att åka till adolfsberg, till min farbror som fyllt 50år. Vi och pappas syskon överraskade han och glad blev han. hihi
Nu har ja precis duschat och så kommer läxböckerna fram så här på söndagskvällen. Om en stund börjar beck, söndagens höjdpungt.
Våren kom och varade i typ tre dagar, nu är vintern tillbaka men inte någon jul inte!
Ja har fått myggbett också, mitt på kinden satt den bra! hah


hemma

JAO! stanna hemma idag från skolan, kände mig inte alls bra imorse, illamående och skit. Så både ja och ´mamma har vart hemma idag men nu har hon åkt till fridas skolan för utveckligssamtal. Mamma var också nere till affären förut och köpte med sig en stor påse godis till mig som grisen också fick ta del av.

ja lever

.. nej jag har inte gått och dött, jag har bara tagit en paus från bloggandet eller rättare sagt så har ja inte orkat!
Idag vare iaf skola som vanligt, sen hem och käka osv..
jag och jocke gick ut och hoppa lite på stutsmattan, trodde den hade gått sönder efter vintern. Jag har dock inte orkat plockat ner den men den funka precis som vanligt. Pappa har stallt på min moppe idag också, tog den ner till idrottshallen förut fast dock utan framlyse som tydligen pajjat. Jag skulle kolla och intevjua lisa när hon tränade. Har nyss kollat på dh och nu får ja kramp armen för ja sitter på ett konstigt sätt!

pinsamt sverige

haha ojoj, nu är melodifestivalen slut, dem två sämsta låtarna kom högst upp. Vinnarlåten som ja aldrig hörts talat om eller ens hört. haha vilket skämt!

romme

inget bloggande idag häller. Har vart i romme hela dagen med nina. Bilder kommer troligtvis upp, även om det bara är ett fåtal. Pappa kommer hem snart efter en vecka i alperna, lite skillnad mot romme kanske haha. Sitter i soffan och glor på melodifestivalen, urk tkr inte om det men har inget annat att göra så får underhålla ett tag. pallar inte skriva mer,

skolan

sitter i skolan, kom hit för mer än en halvtimma sen, har entrepenörskap om 20minuter så ja har placerat mig i biblioteket vid en dator fram till dess. Efter skolan så kommer mamma och hämtar mig sen ska vi iväg och hyra skidor, eftersom att mina är för dåligt slipade osv.. Imorgon kommer också pappa hem från alperna, dock på kvällen!
Imorgon blir det tidig uppstigning, halv 6 går bussen till romme. Ja och nina ska glida runt tsm, känns som det var jätte länge sen man åkte..

ingen uppdatering idag!

nepp, ni har inte fått någon vidare uppdatering om dagen men här ska ni få en sammanfattning om min dag.
Skolan rulla på i vanlig ordning med specialidrott och matte sedan vidare hem och till kumla för träningsmatch som vi också vann med 6-5.
Åhh är svintrött, orkar inte skriva mer!

pannkakor

har fått i mig lite käk nu, jag gjorde pannkakor åt mig och daniel:)
Han har precis gått och snart ska ja också gå iväg, ska ta med hunden ut somsagt.
Ikväll äre tvn uppbokad för dh!

fryser

ush ligger här i sängen och fryser. Har precis kollat på oc och börjar bli hungrig.
Ska väl ta och göra i ordning mig lite mat snart.'
Dagen har varit slapp och förblir också slapp, lite tv och film får avsluta dagen.

natti

nu ska ja bara platta håret lite snabbt sen blire sängen!
vi ses imorgon! puss

sommarnatt

Kolla runt lite på gina förut då ja hitta den här tunikan. Tycker den ser ut som ett ihop virvat lakan från rommartiden. Fast skulle nog bli snyggt till en solblekt kropp och ett par gladiatorsandaler, smack! kan också sys upp en bit!

smoothie

yes, sitter här med en frukt smoothie i handen. om ungefär 45minuter så ska ja på träning. Så länge får ja väl fördriva tiden här. Har som ni ser en blå randig tröjja och chinos på mig, så bekvämt alltså!


måndag

Sitter i skolan, orkar inte gå upp till bussen med tanke på att den går om typ 20minuter.
Har vart en slapp dag idag, asså engelskan va sjukt. Vi gör ingenting inför nationella utan vi håller bara på med dikter och skit... ne trött på na blir ja!
Ikv ska ja iaf träna och nu ska ja väl börja gå till bussen... vi höres!


söndagsvana

fick ett sms nyss av frida :
- paj ikväll? det är ju söndag;)

jomenvisst det är söndag och nu står mamma där nere och kladdar i skålarna!
Har man gjort det till en vana, så ska det också vara en. Det går as fort att göra den där pajen, kan lägga ut receptet senare om ni vill. Förövrigt så ska mamma och ja ha mys kväll ikv, vi har redan inhandlat en stor påse godis som är halv äten nu.

Svar på anonym:
skorna kostade 399:-

mina nya pärlor

dessa kommer andvändas flitigt i sommar!

färgen är konstig på alla bilderna dem ska vara lite ljusare i verkligheten, & min mobilkamera är ju så bra!

hår

Mitt hår i nuläget är en katastrof. Det är typ urtvättat mörkbrunt hår, as fult!
Jag jobbar ändå med att få ur färgen så mkt som möjligt så ja kan färja lite slingor eller ngt. '
Precis den här färgen vill ja ha! eller iaf ngt i den stilen!

söndags morgon

eyy, har precis kommit hem från sjön. Mamma, ja och wilma åkte till sjön,tog med oss fika och fikade. Riktigt mysigt men kallt, skulle vara perfekt med sommar o allt. Känns bara att man skriver om hur mkt man vill ha sommar hela tiden men det är ju inte svårt att undgå eftersom det är mars nu och fortfarande vinter.

lördag!

klockan är 23:19 och har precis stigit in genom dörren. Har vart en fullspeckad dag. Först blev det att ta bussen in till stan, kolla runt lite och hitta ett par skor!:) hihi. Sen blev det nästa buss som tog oss till vintrosa för att gratta danni som fyllt år. Iaf så kom mamma och hämta mig typ kvart över 6 sen åkte vi till lillån och hon käka på grillen innan vi åkte till hallen för match. Vi vann och tror det blev 5-6 lr ngt. Aja vinnst som vinnst. Nu ska ja glo på oc för det är bäst!<3 hare gött mina brudar och boys som läser;)
snygast är dom! lr ja mena DEM!


ojåådå

inget inlägg igår men tillbringade hela dagen i örebro. Först skolan som slutar halv 4 sen skulle vi köpa present till danni så vi gick på stan en stund. Lite senare efter ´många om och men så käkade vi på labaguett, dock va inte amanda med då. Vi satt där ap länge kanske1.5-2h och käka o prata. Efter vi fått i oss en matbit så blev det hm och hårfärgs inköp för sanna. När vi är på väg till bussen som precis ska gå, upptäcker vi en ny skoaffär eurosko. Som galningar sprang vi dit och rota igenom halva affären. Hittade två par som ja ville ha, kanske köper ett par idag. Iaf så fick vi vänta en halvtimme extra och också betala eftersom busskorststiden hade gått ut.

Väl hemma så blev det käk. Sen kolla frida ja och jocke på "vi hade iaf tur med vädret" och till det käkades det kolakaka.
Efter filmen så spela vi lite innebandy i hallen. haha!

Nu idag sitter ja i sovkläder och ska snartbörja gö i ordning mig, ska till danni sen och ikv blir det match!

avundsjuk

på pappa jao, som åker till italien och alperna imorgon för en veckas glid i backen.
Åh vill ´hänga med som fan men så vare detta med skola och allt, men men vi jobbar på italien nästa år ist.

så grymt häääärligt äre!

de rullar på..

Min och Lovisas cup rullar på as bra. Har redan fått många intresserade lag och vi kommer förmodligen att tjäna mycket på't också!(Y)
Efter skolan så blev setis och ja socker sugna så vi gick till ica och provade den nya glassen....
Godkänd men hade fått ett betydligare högre betyg om dem tog bort nötterna...
Förövrigt så var den svindyr 22kr och den va till och med mindre än vanligt. Så där sjönk betyget än en gång.


Hårinpackning

yes sitter med en hårinpackning nu, rekomenderar verkligen den här. Jag andvänder nivea intensive repair, den är billig(ungefär 75) och fungerar bra. Det är inte direkt en proffsinpackning men är klart värd sitt pris. Det är en inpackning för torrt och skadat hår, vilket ja då har. Man ska ha inpackningen i 10 minuter men ja brukar ha den lite längre, känns bäst så. Nivea intensive repair har också en serie olika produkter, har inte provat de andra men funderar på att köpa hem shampot och balsamet. Nu ska ja kila ner till duschen igen, vi ses imorgon!

varning

har nog uppstått ett misstag här på bloggen, JAG ÄR INTEGRAVID. hehe ja och några kompisar busade lite en dag, dvs tog kort med en kudde under magen. Så förlåt att ja inte nämnde det förut. hehe !
Nu sitter ja iaf med en skål med flingor&yoghurt, yummi!
Uppdatérar senare, då ja också har tagit en ducsh.

pregnant


vårigt

känner på luften att våren är på väg. Det är 2,6 plus grader ute istället för -7 som det var här om dagen. Solen har till och med visat framfötterna idag. Förskylníngen börjar återhämta sig och jag känner mig piggare. Kanske är det ljuset utifrån eller så är det något annat. Nu har ja iaf precis trckt ner mig e´n bannan och väntar på att få åka på träning. Har inte tränat sen i fredas så ska bli skoj som alltid. Det var för övrigt en ganska ovärd matte lektion förut men en lång tråkig genomgång. Kunde allt hon gick igenom och de var ja väl inte ensam om häller.
Nu ska ja packa elr byta om sen ringa elin, vi hörs senare ;)

några plus grader till (eller ganskamånga till), så kan man ju nästan springa runt så här, ser så frecht ut med ljusa toppar och mörkare undertill,
 urbanoutfitters.com

byebye

godmorgon!
ska snart springa iväg till bussen. Har bara matte idag, men vi hörs senare. Har inte tid att skriva mer nu, pusshey!


go'natt

Dh var väl sådär va? tyckte de va lite segt, ivf i början. Brukar bli ganska segt i gamla tv-serier, när nästan allt redan har hänt så måste massa nytt knas hittas på. Men ändå så gillar vi det. Nu sitter ja i soffan med en ostmacka och ett glas oboy. Känns som ja bara druckit oboy idag.´Oboy är för jävla gott och onyttigt, de gillar vi också!
Nu ska ja fortsätta med tuggandet, och imorgon väntas sovmorgon, halv ett börjar jag. ciaoooo!

tonight

Ikväll är mina favoritbrudar tillbaka i tv-rutan, värt att se! I väntan på att klockan blir slagen så får oc underhålla så länge...
Som ni också ser så har ja ändrat min header, men detta är bara tillfälligt tills ja orkar göra en ny!
Vill också välkomna alla nya läsare, hihi kul att ni gillar bloggen, ni är verkligen välkommna!:)

go'kväll

Har suttit vid datorn hela dagen/kvällen. Har faktist arit skönt. Frida och karro har också suttit med här vid köksbordet.
Ska kila iväg och snyta mig nu men vi ses! så här ser ja btw ut idag, kan bara notera att jeansen är dem ja sytt in och fixat till själv, dem ja hittade i garderoben. ska bara bleka dem lite, sen är dem klara;)

slitet

som ingen missat så äre ju slitet som gäller nu och har gjort ett tag. Här kommer några härliga modeller i både ljust och mörkt.

godagens

kom hem ungefär halv två idag, ganska skönt faktist. Har själv inga kommentarer om matteprovet, får väl sluta hur det vill.
Har förövrigt inget stort jätte plugg de kommande veckorna, utan härnäst är det prov om fyra veckor, om ja inte misstrott mig. Ska snart ta mig en bit mat och sen ska ja bara chilla hela dagen, luta sig tillbaka och göra de ja själv vill.
Näsan rinner också, underbart, så de ska va på vintern ju! på tal om vintern och årstider, så har mitt lilla hopp om en gnutta vår och sol redan slocknat för flera veckor sen. Tänker inte vänta längre, våren kommer när den kommer, en dag står man där och klagar över att det är för varmt. Ne nu får det vara bra för detta inlägg.

Glöm det där i texten...

JAG VILL HA VÅROCHSOMMAR NU!

klar klar, jag är inte klar!

nu har ja tappat tålamodet,orkar inte sitta och nöta mer.. fattar ju ändå ingenting. Asså varför all dess matte?, kommer ändå inte ha andvändning för hälften av allt man lär in sig. Har bara lust att sutta ut matteboken genom föntret, fan va skönt de skulle vara!
Nu ska ja ta mej ett par geisha och ett glas oboy! Förövrigt så har vi käkat geisha hela dan.
Känner en lättnad över att ja nu idag tog mig i kragen och berättade för pappa att hans älskade kamera som ja råkat tappat,inte funkar längre. Trodde han skulle bli ap arg men inte så farligt faktist.
Tänkte också nu ikväll ta och kolla igenom oriflame katalogen och spika några varor. Har iaf bestämmt mig för ett mineralpuder och en puderborste, behöver lite påfyllning till sminkväskan.


matte matte matte, tills ja dör

ojoj har ägnat nästan hela eftermiddagen åt matten, har inte alls hunnit med mycket eftersom ja har suttit vid köksbordet med frida! Nu ska ja fortsätta och göra klar't!

dålig uppdatering

är precis vad det har varit idag, men har inte fått en chans att sätta mig ner och skriva.
Jag har vart med pappa och städat en bil sen var vi även vid sottern och gick lite på isen. Alltså en nödvändig pappa dag, kan faktist bli för mycket mamma ibland. Har ängnat hela kvällen åt att sy om ett par brallor, och snart är dom klara:D
hah ni får bild en annan gång när dom är helt klara. Nu ska ja ta mej en bit paj som pappa och ja gjort.


godmorgon

godmorgon sverige!
Innan ja la mig igår så bestämmde ja att ja skulle ställa klockan på halv 9, för att kunna gå upp i tid och verkligen hinna med allt idag. Men de sluta med att ja vakna halv 11, suck. Imorgon börjar skolan igen, veckorna och helgerna bara rinner förbi... Idag ska ja iaf försöka hinna med att sola, ja ska plugga och ha inpackning.

RSS 2.0