slitet!

ojdå, här vare segt, men det krävs hjärna för det här:/
aja ska inte glömma bort bloggen allt för mycke, men nu sitter ja iallafall här och har precis kommit hem från jobbet jobba 8 till nu elr ja luncha vid halv12( somna framför tv)  till kvart över ett sen ner igen och jobba en kvart, känndes lite smått onödigt om ja får sägare! rensa ogräs vid stenarna lite grann idag "favoritjobbet" hahah nemen tro inte att vi jobba hela tin,sitta på bänken och dra med krattan är också jobb, inte för att det ger någon större skillnad men...  men det finns inge kraft för nån större ansträngning för det dära jobbet, tur att det inte förväntas nån häller.
oh fy nu går ja också och hostar runt ,antagligen så blir ja sjuk igen...
skulle kanske bli göteborg i helgen med men eftersom förkylningen inte släpper och ja går och halv sover på dagarna så känns det inte aktuellt, är hällre hemma sista helgen isåfall.
blev häller ingen träning igår pågrund av min förkylning och hosta, som kanske inte är den största men vill inte ta nåra onödiga risker som ja kanske gjorde i måndas eftersom ja inte mådde så bra efter träningen. Nu ska ja ivarje fall lägga mej framför tvn igen och förmodligen somna... varför ja nu gör det, går ju och lägger mej i tid (?) och jobbet näh(?) är väl för trött psykist kanske?
nu ska ja inte slösa bort mina dyrbara minuter/timmar framför datorn längre..
so long...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0