åhkumlablå

ihelgen var ja tilsammans med ett gäng härliga brudar på cup i västerås, isöndas  kom vi hem med ett välförtjänt guld! Har varit en kanon helg trots endel minus som uppkom. Det började trögt med att bussen pajade när vi kom fram och skulle släppa av småtjejerna då vi skulle åka iväg till skolan vi skulle bo på. Vi trodde för mycket när hela laget försökte putta igång bussen(hehe), men det kunde ha gått. Ivarjfall så fick någon snubbe komma och leta på felet som var en sladd som hade lossnat eller va det var. Under dem timmarna så njöt vi av vädret, kolla på matchen och körde lite lekar utomhus.

Ninas "ragg" som hon träffade på en kryssning i somras skulle på cupen och sen när vi kom fram till skolan så visade det sig att vi skulle dela idrottshall med storvreta(?) ( laget där han spelade i ) fast med en vägg imellan. Haha mycket skämtande och sjungande om det,

Vi hade match på kvällen( 20 i 11 ), gick inte så as bra precis, vi var trötta efter dagen och spelade tillslut lika , ( 1-1)
Ja tror matchen sluta halv 12 då vi skulle skynda oss att dusha sen tbx för att sova eftersom vi skulle upp 6 nästa morgon. När vi var nydushade och skulle gå till bussen så hade några små töntar gjort inbrott i bussen eller där man har bagaget, det låg slängda saker på parkeringen och det saknades; hela lilla lagets matchställ, klubbor osv... Vi fatta direkt vilka det var som hade gjort det för när vi kom dit så blev vi välkomnade av ett gäng blattar/turkar ( ursäkta ordvalen) eller kanske inte direkt kalla det välkomnade, lite mer tvärt imot faktist. Dem höll på och sprang i omklädningsrummen och störde när vi värmde upp och var allmänt idiotiska. Blir så trött på alla omogna idioter som inte har bättre för sig än att sabba för andra.... Iaf så fick vi leta runt där runt bussen.. Glömde nämna att stället var ungefär lite vivalla eller brickebacken.. a ni hajjar. Efter min kloka chansning på att dem hade dumpat väskan med matchställ i en grön sandlåda med lock så kolla ja där och vips , där låg dem... Men inga klubbor hittades, men däremot ett par klubbfodral... Vikom hem kanske halv ett och käka lite mackor oså sen somna vi runt ett...

Trots den lilla sömnen så spela vi shortan av laget på morgonen och vann , vi vann även den senare matchen också.
Sen vann vi semi och final på lördagen..
Fan vilken stämning det var i semifinalen, cupens sämsta och segaste fucking lag (eslöv eller ska ja kalla det äääääähhslöv) hade största klacken, ett lag killar som stog och hoppade och vrålade och verkligen överröstade våra småtjejer, men dem sluta inte för det..

Orkar inte återberätta hela helgen , skulle ta flera timmar.., så får nöjja mig här, men bra om inte bäst har det varit.. Massa hejjande och taggning har det varit fart på hela helgen.

Nu ska ja försöka hitta motivationen för att springa sen får vi se om ja drar ut en sväng.. Har nya löparskor btw, det var på tiden..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0