bad day

Denna dag blev verkligen inte som den hade tänkts!

-Nu klockan halv 12 försöker ja få i ordning på mitt rum!
Det ser somsagt förjävligt ut, täcken& kuddar över hela golvet, skrivbordet fullt med sladdar, sängen täckt av tusentals småsaker...Ska jag hinna klart innan imorgon så får jag hålla på hela natten, men det finns inge tid för. Ska bara snygga till lite i sängen sen ska jag dra mitt nytvättade täcke över huvet! natti!


Imorn väntas match i Nora mot Nora, och på tisdag mot bottenlaget Silvergruvan, spännande!

morrn!

godmorgon!

Igår var skolan rätt okej faktist!
.. Iaf på idrottsledasskapen där vi hade en tävling, typ gissa musik till filmer,tv-serier och sånt ;)
Lite annorlunda och jag tror vår grupp kom tvåa iaf ! haha .
När jag kom hem så drog frida in mig i hennes rum, hon hade julpyntat elr vad man kallart, det blev i af jätte mysigt!

Lite senare vare träning, vi åkte dit och fick reda på att det var match i skogstorp , så ingen träning:S , inte ens våra tränare visste om att ngn hade bokat hallen... men iaf så sprang vi en vända och körde lite fys, alltid lika kul, haha!
Vi var 6st som skulle träna.:/ , man börjar ju undra vart alla tar vägen hela tiden. Med tanke på att ingen visste att det inte skulle bli ngn träning så borde vi iaf varit mer än 6st! skitsamma match på söndag:D , Lisa och jag fördrev en viss del av tiden i fys rummet

onsday

-innebandy
-matte
-hem
-skriva engelska
-träning
-pizza

jao där var min dag i kort sammanfattning... käka också min första pepparkaka idag(Y), den smaka och nu länktar jag ännu mer till jul och min 16-års dag! bara 28 dagar kvarrr!
Måste snart ta tag i det här med önskelista, alltid lika tråkigt eftersom jag aldrig kommer på vad jag vill ha!

Ne nu blir det skriva-klart-engelskan som gäller, ha en fortsatt trevlig kväll gottfolk!


tisdag!

bästa dagen!

o slutar tidigt
o hinner sova när ja kommer hem
o inget planerat
o kommer alltid på på kvällen att jag har sovmorgon dagen efter
o hinner då göra läxor
 

gjort idag!

o vaknat för trött
o fått tbx matte prov
o fortsatt att inte fattat ngt på naturkunsapen
o slutat tidigt
o glömde läxan i skolan
o
somnat främför tvn
o glömt bort läxan
o käkat toffife
o slösat tid här

godnatt!


mondag

-kunde blivit bättre

börja dagen med en försovning i vanlig ordning.
När jag är halvvägs till bushållsplatsen, susar bussen förbi mitt framför ögonen på mig!
Jag har turen attt emil skulle in till örebro på ngn utbildning, så jag hoppa in i bilen och åkte med till stan.

TRäningen då...
Började strålande faktist, vi skippa löpningen eftersom snön även hade nått kumla, vi fysa och snacka som vanligt sen precis innan bollpasset så placerar någon en bomb i mitt huvud som höll på att sprängas.
Kunde knappt röra mig, men magda rädda mig med 2 alvedon, tack gode gud magda. Aja bomben sluta ticka tillslut... Kvällen vet jag inte vart den spenderades men antagligen framför tvn!



alone

i gårkväll var jag somdagt alldeles ensam hemma.. uttråkad som alltid!

Idag har jag forstatt med oth tittanet, vart ute med grisen, påbörjat naturkunskapen och käkat ben & jerrys.
Att vara ensam hemma en hel helg har lagt sisa spår, har stökat till i hela huset och snart kommmer dom hem :S , har redan städat i mitt rum men måste fortsätta röjja nu , seya!

helg

heh... gjorde aldrig klart bloggen, och kommer väl häller aldrig göra det!

Helgen har gått fort, som vanligt.

Ifredas morse åkte mamma och pappa tsm med magda&mats till varberg(?), vilket betydde att vi tre syskon skulle vara hemma ensamma.
I fredas blev det skola sen träning på kvällen, efter träningen följde nina och elin med hem , vi hade tänkt att laga mat och kolla på idol med matlagningen stog vi över och gjorde toast ist. Sen kolla vi också lite på idol. Karro och frida var också hemma så ..... ja alla vet ju hur dom är..
Nina drog nån gång runt 12 och elin skulle åka hem när ove kom hem efter sin buss resa ( halv 2 ) eftersom att hon hade glömt nyckel så kunde hon inte gå hem innan .. Medans vi väntade så halvsov vi till oth och sen ringde ove och sa att han skulle bli ännu senare pga snövädret. Så då drog la vi oss och fösökte sova..
Dagen efter fick vi reda på att han kommit hem 7 på morgonen, för att bussen hade pajjat, vilket inte förvåna oss eftersom det var morgans buss han körde.

Det var iaf match på lördan hemma mot åsbro som slutade 9-2 till oss!:) Sen blev det hem och käka på pizzan blev kycklingrulle för våran del iaf. Sen på kvällen blev det att åka mot lillån för match med "lilla laget". Dom hade typ inga spelare så några från vårat lag stallde upp. Orka knappt spela, var så trött men .. hahh .Elin och jag fick tejpa en ett framför våra nummer, 150 & 155, hhahah ;)

Nån gång under första perioden fick jesse en utvisning , och sen fick jag också eftersom att elin och jag hade tre siffrigt . så då fick vi spela med tre spelare i 2 min , men deras powerplay sög och lyckades inte slå in ett mål. Aja jag är sämst att förklara , men matchen slutade iaf 4-2 till oss.
Så två vinster !:)

När jag kom hem så stoppa jag i oth i dvd och titta halva natten . Somna nångång runt halv 4ra.



some summer thanks!

torsdag morgon

ingen kommentar på matteprovet igår...

har precis haft livskunskap, lika tråkigt som alltid. Snart kommer pappa och hämtar mig, ska till tanläkarn, så missar entrepenören, men det gör mig  inge alls. 

Ne nu ska jag kila ner till skåpet och åka iväg, så att jag inte kommer för sent.

ciao!

all dess matte?

okej, ska börja med att berätta att dagen varit as jobbig. Hade matte idag, och fick aldrig hjälp så kunde inte jobba ngt typ.  Våran lärare snackar jämt massa annat än matte, så inte så konstigt att ma aldrig får hjälp. Sen hade vi  iaf naturkunskap sista lektionen och trodde det iaf skulle gå lite bättre men icke, där gick det inte bra alls. Något papper  vi fick som var det värsta jag någonsin fått , ush as jobbigt ,men skitsamma jag får låsas att jag fattade något iaf.

När jag kom hem så sjönk jag ner framför tvn och slog på onetreehill, kolla massor med avsnitt tills jag kom på att jag har prov imorgon. Trodde att jag skulle fatta de mesta med det dök bara upp nya och krångliga tal hela tiden. Pappa försökte leka lärare och till viss del försökte hjälpa mig, men det sluta med att vi båda satt och skrek på varran , eftersom att han är en dålig förklarare och jämt tror att han har rätt... ÅHHHH JAG HATAR MATTE NU!

nu tänker jag iaf snart dra täcket över huvet och försöka sova, antar att det inte kommer att bli så lyckat eftersom att jag aldrig får ur ordet matte ur hjärnan. godnatt gott folk och önska mig lycka till imorn på mitt livs svåraste matteprov!


Söndag

Om jag inte redan har nämt det så hatar jag söndagar. Hur trista som helst, man kollar bara på tv och sitter vid datorn. Har massa läxor och prov som behöver pluggas till med det orkar man aldrig.

Men denhär söndagen bliev det lite mera fart i . Spendera hava dan i kumlahallen (breddläger), och kul att det bara var kumlaspelare + en ösk målvakt.
Efter lite innebandy så börja jag plugga till so provet som vi hade på måndan(idag). Pluggade på och lyckades klämma in skapligt mycket iaf, hoppas provet också går bra.


Jag lyckades alltså denna söndag att både hålla ben och hjärna i rörelse, inte dåligt va?.

fredagskväll

glömde nämna fredags kvällen. Den spenderades iaf med laget. Och istället för träning så badade vi i kumlahallen en stund sen vidare till valentino för att käka pizza. För mig var det första gången ja käkat där, med tanke på att den är ny och aatt jag dock inte bor  i kumla. Iallafall så valde jag en klassiker: kebakpizza och den vare inga fel på. Mitt bord ( som bestog av mej,jesse,virre och jossan) blev lite allt för rastlösa ett tag så vi drog igång en nynn tävling ( där man ska nynna och sjunga låten) för oss själva



Sen hemma fick det bli lite idol och sen var fridas och co här så var med lite i deras konversationer. Sen fick det bli läggdags ganska tidigt med tanke på samlingen dagen efter.

lördag

har inte skrivit på ett tag nu, men jag har inte haft lust!
spelade iaf match idag mot skällby som slutade 5-0 till oss!:) ,
blev att åka från kumla mot västerås vid halv 9 imorse och sen kom ja hem starax efter tre. Har faktist inte gjort ett dugg mer än att plugga på so:n har prov på måndag:/ !!!!!!! och suttit vi datorn såkalart;)

i fredas hade vi "företag för en dag" på entrepenösskapen. Hela dan blev förstörd tack vare vårat härliga spöregn som öste ner över Örebro, hela dan.
ivarjefall så gav vi upp efter en halvtimma och fråga om vi fick ställa oss inne vid kompassen, vilket inte var så lyckat eftersom att det inte fanns någe vettit folk bara ett gäng dryga fattilappar!,. Och där stog vi iaf till ett, fem kunder på hela dan, varav tvåst var våra lärare ( och två st köpte när vi stog ute).... lyckat,
Nästan alla andra grupper gav upp strax efter vi hade gått in, förutom några korvsäljare som hade tak......

imorgon ( söndag ), blir det breddläger halva dan....

fan var fort tiden går... snart jul, då ligger man väl snart  i graven...
ne inte tänka så...

onsdag

hann med den lite tidigare bussen  hem idag, lite småspringandes
från skolan så lyckades ja tajma ganska så bra. Jag kom iaf hem halv tre, kanske inte är det tidigaste men duger för mig. Har iaf gräddat några vofflor till pappa och mig, som fick bli hans lunch också har jag bytt engelska bok.....igen och läst ett par sidor i den!
Nu ska jag snart åka på träning som också blir den sista med damlaget. Match imorn också,  har inte ens fått reda på om jag ska spela eller ej:S!
för övrigt så vill jag ha snö och ett par slalomskidor!

åhh!

shit va segt internett är här hemma, får vänta as länge innans det kommer upp något. Vet faktist inte varför jag väntat så länge nu bara för att få skriva några rader, men iaf.
När ja hem från skolan kom började jag göra voffelsmet och sedan grädda vofflor!:) , behövdes också handlas lite till smeten med det hjälpte pappa mig med, vi åkte ner till affärn och så dum som jag är kunde jag inte slita ögonen från godisväggen och till sist slutade det med att jag stog där med en stor godispåse i handen iaf.. HAr också försökt komma ikapp klassen med matten idag, men ingen större framgång där inte. Nu är jag trött som satan och hade tänkt att så snarast som möjligt dra mig mot sängen, men först ska jag ta ett glas vatten!

ajust, ingen framgång med bloggsidan häller, för segt internett. Får se om det blir nån ändring imorgon!


ändring...

som ni kanske ser så är min blogg under omgörning just nu!
ni får ha tålamod så dyker en alldeles ny och fräsch blogg upp så snart som möjligt!

...

- igår blev det sovmorgon, började 12 och hade då idrottsledarskap hela eftermiddagen.
Pappa som var ledig sjusa in mig till örebro och lite snabbt innan vi börja gick vi till bibloteket för att jag skulle hitta en engelska bok, hade lite svårt för att fastna för en så jag plocka med mig 3 lite halv intressanta, sen till skolan och se på film, efter filmen hade vi nåt spi grej, vi var iaf i idrottssalen och gjorde massa övningar tsm.

- På kvällen
åkte pappa och jag till örebro för att kolla när vi mötte kfum, jag var dock inte med eftersom att jag fortfarande är lite kraslig, med kumla vann iaf med 6-2 :D . Sen efter matchen så åkte vi till max och käka tsm med soffy och nattis + fam. Vi fick dock vänta ett bra tag innan maten kom och det var vi inte ensamma om. Jag var inte speciell hungrig vilket var väldigt konstigt eftersom jag bara hade käkat 2 mackor, lite yogurt och 4ra dumlekolor på hela dan... men sakta och säkert tryckte jag ner hamburgaren.

- snart eller lite senare kommer elon och nina hit, eller ja till elon, sen ikv bär det av till kumla!

-imorgon kanske jag ska vara med damjuniorerna och spela, men så blir det troligt vis inte eftersom jag fortfarande inte är helt återställd.





klump i halsen:S

Imorse när jag vakna kändes det till skillnad från igår, bra i halsen. Åkte iväg med bussen till skolan och inled dagen med lite fiilm på livskunskapen.  Allt eftersom så har jag fått mer o mer ont i halsen och har gått runt och inte alls mått bra idag.
I nuläget känns det som om jag har en stor kliande klump i halsen, irriterande. Så ingen träning ikväll!
har btw ingen träning lr match imorn, nån som är villig att göra mig sällskap  här hemma, så säg til.
Snacka nyss med elin och vi ska höra med johanna om hon så snabbt som möjligt kan trimma våra skallar för slitet som bara den, skulle man kunna beskriva mitt hår i nuläget. Vill föresten berömma mitt hår serum som jag förövrigt kletat in håret med nyss. Jag tror de bara kosta runt 50-80 kr och är hur bra som hällst, men ska nog köpa något  mera proffesionellt nån dag, som denna ja provat ut på bilden

sjuk!

- onsdag

vaknade med största halsvärken(?), hade iallafall asa ont och stanna hemma för dagen. Vi hade ändå bara specialidrott ( som jag dock ändå inte kunnat vara med på ) och matte, så jag missa inge större. Tog istället värdens längsta sovmorgon och rulla igång ett par avsnitt onetreehill under dagen. Framåt kvällen blev halsen bättre och jag åkte med på träning för att träna lite lätt, var dock bara med på fysen sen blev det hem, sjönk ner i soffan direkt för att ta en titt på bondesökerfru, tog sedan en lång varm dushc(kan fortfarande inte stava till det), så varm att varmvattnen också tog slut.

lite helg

I helgen träffa jag ronja , med tanke på att vi
bara träffats en gång innan sen vi börja skolan så hade vi en hel del att prata om och de tog vi igen i tre timmars badande som också resulterade både skrynkliga fingrar och händer! ivarjefall så somna hon här och på söndagen åkte jag till kumla hallen för match mot per-ols och åkte hem med vinnst i bakfickan... 10-2 !

J
A
G
V
I
L
L
H
A
H
E
L
G
I
G
E
N
mycket gammal bild!

TISDAY

Sitter ensam på mitt rum nu alldeles mätt i magen efter en bit
lassange ( har inte koll på stavningen ), slutade förövrigt tidigt idag så kom hem skapligt tidigt. Nu äre as chill i skolan, inga läxor, inga prov denna vecka men trist nog väntas två prov v.47 i både samhäll och matte och det värsta är att jag inte för fem öre har koll på matten. Åh alla dess trappor man kämpar sej upp för varje dag är inget att leka med, bryter snart benet på mej själv ( eller på sanna ) så man kan få en hissnyckel nångång men trots allt , vi ju faktist idrottare!
nu så ska jag iaf kolla några andraavenyn avsitt med tanke på att jag missa i söndags och igår fanns ingen tid till någe sånt. Lite senare kanske jag följer med mamma och hämtar mormor som har legat på sjukhus i några dar nu , tråkit men allt gick bra eller hoppas allt kmr gå bra iaf:) , ivargefall så ska jag inte missa dh ikv! om tvn funkar, med tanke på att jag förut hade varit duktig och sedan skulle dra ur damsugar kontakten, han knappt komma halvvägs i mina rörelser förens det small till , så elen slockna men funkar nu, kanske bäst om jag inte rör kontakterna i vardags rummet något mer så att inget brinner upp! fast brinner gör det redan, fast i våran kamin(Y) :) , äntligen värme, var btw as kallt iskolan idag:S eller idag och idag - varje dag!
ha en fortsatt trevlig kväll gott folk!

segt

nu vare länge sen igen ... men har inte haft tiden att logga in!
Nu är iaf lovet slut, det har gått som på rullande vatten, och imorn börjar skiten igen.
åhhhh jag kommer verkligen inte orka gå upp så tidigt!!!!!
ne nu ska jag borsta gaddarna, ajust har ju inte rälsen kvar längre häller;) ,

RSS 2.0