fail kväll

kvällen blev lite vriden stundtals. Föst blev vi lurade till kumla och satt där ett tag sen åkte vi tillsist tbx till älskade pålsboda där det blev lite strul. Men med mig hade ja iaf två schyssta brudar;) lowisa hade med sig kameran och knäppte ett par bilder.

maxi, tjohey


i väntan på skjusen...










ingen rubrik

halloj, igår fyllde frida, wilma och moster sofia. Det firades hemma hela dagen, jag han också med att jobba ett par timmar fast har fortfarande kvar 3h :/.

Torsdagskvällen var trevlig och den bjöd på grill, kubbspel och framför allt trevligt folk. Frida knäppte lite bilder som kanske kommer upp lite senare om ja hittar hennes kabel, hihi.
nu ska ja antingen ut och jobba eller ta en dusch....
vi hörs!!

torsdag?

känns som lördag vilket är alldeles underbart eftersom att det bara är torsdag!(Y)
Följde med frida och robin till marieberg förut, blev inget mer än en affisch(tavla utan ram)ska iaf skaffa fram en ram, hehe. Ikv kommer det några kompisar till frida så då blir det att grilla oså.

igår fick ja massa gjort, åkte in och träna på morgonen sen åkte ja hem och jobba och lite senare så följde ja med pappa till svennevad för att springa sen när ja kom hem blev det åka och tanka sen till hällabrottet för att sola med sanna.


grattis bror!

Idag fyller min kära bror 21 år och av mig fick han två tröjor. Idag skrev vi det sista nationella provet för ettan, härligt!
Nu har ja precis kommit hem från frisören..

blev ingen skillnad alls på längden, här har ni resultat! ja ser absolut ingen skillnad iaf.



Lurade......
har inte klipppt av mig halva håret men kortare blev det, skulle till en viss del vara rätt skönt om det nu vore så. Det finns de dagar man bara önskar att man kort hår har.


nu ska ja fortsätta noppa ögonbrynen så hörs vi kanske senare.


trött är bara förnamnet...

är helt slut efter dagen, har haft ont i huvet näst in till hela dagen. Inledde iaf dagen härligt med beep test, alltid lika skoj´höhö. Nu efter skolan har ja inte gjort ett skit bara legat och dragit framför tvn& datorn. Imorgon fyller daniel då blir det tårtkalas, ska dock hålla igen lite på sånt sött. Kan även bekänna att ja idag redan hunnit käkat glass och toblerone. Frida köpte med 3 stora toblerone hem från kryssningen i helgen men känner ja min kära familj rätt så kommer de där tobleronena vara uppätna innan ja ens hinner peta på dem igen. Men som sagt så ska ja hålla mig så långt bort från sötsaker, saken blir inte bättre när ja går helt slut på dagarna och bara längtar efter sött....


förra söndagen, på tal om annat

såg ut så här, va ja minns och har minne av........


vi var i hjortkvart och käka glass samt hälsa på frida som jobba där och såklart så var wilma med och fick sig också en glass, gratis till och med(Y)

söndag

alltid lika härligt med söndag!
har vart fint väder idag också så det får vi tacka för.
dagens att-göra-lista såg ut så här för dagen och ni ser ju vad som blev gjort och inte..
[ x] jobba
[  ] plugga
[ x] kolla fotbll
[ x] springa med pappa
[  ] städa rummet
Kan inte säga att ja lyckades med allt precis, men nästan iaf Nu ska ja kolla vad som rullar på tvn sen blir det kvällsmat( macka& oboy.)


lördag

igår blev det bara att grilla lite här hemma sen kolla på melodifestivalen, inte helt otippat att norge vann... trevligt sällskap hade jag iaf.

marieberg

skolan idag var ovärd som vi redan konstaterat ett antlal gånger under dagen men vi gjorde verkligen ingenting.
* inställd specialidrott
* datorerna hade kraschat eller inloggningarna så ingen kunde ha redovisning på entrepenören.
* Albin var inte i skolan och då kunde inte våran grupp fortsätta spela in
* idrottsledarskapen offra vi en halvtimma på och gick tillslut klockan 3
Sanna och ja åkte in till marieberg och lite senare kom också lovisa. Blev en del inhandlat 1000 blåste bort bara sådär men tomhändt kom ja inte hem iaf. Men då ska vi också räkna in daniels present i den summan.

nu kan ja inte länge till hålla uppe ögonlocken så ska väl försöka somna till något skoj på tvn, ciao!

nelly shoes

nellys skor är ju bara to die for!
ska iaf beställa hem minst ett par av demhär, lutar åt dom platta och priset på dem svarta är inte att leka med, dem rånar mig isf på 1149kr, ne ush alldeles på tok för dyrt för mig.


marängsviss var en besvikelse

vi smaka mcflurry-marängsviss. Jag är själv inte så förtjust i chockadsås och bättre blev det inte häller när dom hade dega ner banansmak i den också. Har inte solat solarium på över en månad om inte två, och mormor ringde igår och fråga om ja ville hänga på så klockan 5 åker vi. Nu ska göra i ordning en macka och ett glas obóy!

matte(Y)

Hade som många andra nationella i matte A idag. Hade ja LÄST igenom noga och inte stressat så hade det kännts bra, och bättre blir det inte häller när man hör alla andra gå och prata om talen som man då kommer på att man gjort fel på. Ska iaf inte tänka med på detta så ¨får ja ladda om inför nästa på tisdag. Glömde nämna att ja iaf blir godkänd( känns det som iaf ) om man nu inte skulle få rätt på dem man är säkra på men det visar sig. Snart eller klockan åtta så ska ja och pappa ta oss runt spåret i svennevad, eller  det finns flera men vi väljer ett! min kondition är inget att hurra för, vi var ute i söndags med och det märks att man inte tränar lika mycket längre då vi nu också ha uppehåll.

Iaf så sluta vi efter provet, halv 11 ungefär. Jag och sanna nyttjade tiden på stan en sväng, hittade en present till frida som fyller nästa vecka så då blev ja nöjd för dagen.
Nu kryper doften av nybakta bullar sig upp hit så ska trippa ner och smaka nu..

hey!

Skolan idag gick skapligt smärtfritt, garva mest då vi tillbringade två lektioner till inspelningen av våran "robinsson" film. Haha säger jag bara, kanske lägger ut den när den blir klar så har ni något att garva åt med.
Nina följde med hem på en fika efter skolan och nu har klockan redan runnit iväg...
Har prov imorgon och har ingen som helst lust att plugga,
Det regnar ute och ja har låvat mig själv 2h jobb idag.. får se hur det blir med det... fan får skjuta upp det nu så får jobba som fan på onsdag...
Nu ska ja sätta på en bra film och bara mosa in mig i massa täcken och kanske ta mig en till bit kladdkaka om det nu finns.. Om nu vädret kan bli bättre så drar ja nog ut en sväng iaf...

slut !

Kom precis in efter 2h med gräsklipparen och trimmern, inte guldjobbet men jobb som jobb och jobb ger pengar!
Har som ni märkte börjat jobba nu, har skavsår i händerna efter att ha stått och dragit i trimmern, as svår att starta. Tur att ja bor granne med jobbet så pappa kan rycka in lite då o då...'

Gårdagen var iaf trevlig. Först käka vi på hellas sen gick vi och såg "män som hatar kvinnor", den var farktist bra!
Nu ska ja skriva ett jobbschema till några veckor fram över.

fredag hela veckan

inte precis, men känns som det nyss vare iaf, tiden går oerhört fort och snart äre sommarlov vilket ja inte hänge läpp för. Vädret är inte det bästa, det ösregnar här ute. Dagen har varit lång... ikv ska ja och lowisa bjuda ut sanna på dejt! Skulle vara en hemlis vad vi skulle göra men eftersom sanna inte är den dummaste så lista hon ut att vi skulle käka och sedan gå och se på bio. Nu ska ja bara packa ner paraplyt sen äre bara att gö sig redo för avgång´..
ha en fortsatt trevlig fredag mina vänner!

vår fräsch

Nationella i engelska idag är inget att nämna men bara för att ja nu råka göra det så kan ja också medge att jag kan lika bra engelska som far min, klapprutten!

sluttjatat om detta, det gäller att de de positiva i saker och ting, nu har man iaf gjort klart ´det sen är det bara matten som väntas nästa vecka vilket ja har mer grepp om.

Idag har jag varit uppe på vådcentralen och snacka jobb, har fått nyckel till förådet så kan börja redan nu om ja vill. Men nästa vecka och fram några veckor blir det 10h/veckan vilka ja får lägga när ja vill. Sen senare i sommar blir det städa inne och troligtvis utejobb med. Nu gäller det bara att bli vänn med gräsklipparen och såsmåning om också trimmern, sånt brukar inte rktigt vara min grej men har man tagit åt sig jobbet så finns ingen tvekan.

Förövrigt så har ja och frida suttit och klämmt i oss pappas godis(a)....
Nu rullar hockey på tv så ska tillbringa resten av kvällen där.

juste... ni som inte sett min nya hår färg får ett smakprov här, men som sagt så kan verkligheten inte fångas riktigt på bild. Ser inte exakt ut såhär men något åt det hållet iaf..

valborg

lovar, ska bli bättre på att uppdatera...'
Gårdagen blev lite upp och ner, men efter många om och men så drog ja och moa med till åsbro, efter några stopp i kumla och hallsberg så rulla vi 4-5 bilar iväg till jocke, det var galet mycket folk där. Efter en stund så åkte vi till nästa ställe som var en stuga mitt ute i skogen... Där var det inget större drag så vi tröttna ganska fort och fick vänta på skjus i evigheter...
Väl hemma så slockna vi så fort vi nuddat kudden.

Idag har ja gjort bort mig totalt, jag med mina sjuka ideer skulle idag färga ljusa slingor i mitt mörka hår som resulterade i GULT som är fult. Fick till och med springa ner till affärern och köpa mer färg så ja kunde bleka lite till på slingorna, men det tröttna ja på så slängde halva flaskan.. Ett tack till moa iaf som lyckades stå ut med mina ryck och som hjälpte till och slinga. På söndag ska ja iväg till johanna, som får styra upp det här med mitt hår, bättre att överlämna det till någon som kan..

RSS 2.0