solen sviker inte

Jobbar imorgon med sen tar ja ledigt för helgen vilket betyder sol& bad. Har bestämmt mig att dra ut på sjön på fredag så nu fattas bara någon/några som kan följa med, man vill ju inte drunkna själv. hehe. Ne men det blir kanske inte så svårt, antar att alla är badsugna men kruxet är bara att alla jobbar men troligtvis inte hela dagen.
Idag har ja somsagt jobbat sen har ja, pappa och wilma vart ute på sjön en liten stund och blr antagligen en sväng imorgon när ja kommer hem runt halv 2, men det visar ju sig.
Står att det regnar idag? själv har ja knappt sett ett måln under dagen?? Men annars ser det bra ut!


livet leker...

Just nu svävar massor av positiv energi här hemma, jag är glad och sprallig! Idag har ja börjat "jobba" då ja bara gått efter den som jobbar där ja ska jobba nästa vecka och kollat hur hon städar, vad och med vad osv.. Ja känner nu direkt efter två dar att ja är redo för de riktiga arbetet med får gå efter två dar till för säkerhetens skull. Känner också att det kommer bli ganska chill, gå och torka golv, damma osv kanske inte låter så lockande direkt men det är inte så farligt som det låter. För er som inte vet så ska ja jobba i pålsbodas vårdcentral och sen måste ja bara tillägga hotell. Ganska humoristisk att vi har hotell här i Pålsboda, kanske inte 5 stjärnigt men det räcker gott och väl för vår håla. Juste glömde nämna att ja fick lönepapper igår från maj månad :D. Sen har ja hört att vi får studiebidrag för juni  månad också så det sitter ju inte häller helt fel.
Nu ska ja snart cyckla ner till affären och köpa jordgubbar, det är sommar det!
Hallå mina vänner, ja glömde ju nästan nämna det roligaste.... VÄDRET, sol sol och sol hela veckan, det är bara tacka och ta emot! I år ska ja inte gå och klaga på att det är för varmt för rätt som det är står man där med vinterjackan och fryser arslet av sig!
ne vi hörs& ses!

inte så mycket blogg på sommarn!

Kommer inte bli så mycket bloggande under sommaren då ja inprincip kommer göra samma sak varje dag, jobba! Inte så roligt att läsa samma sak varje dag: idag har ja jobbat... Men om det hämnder något utöver det vanliga så kan ja skriva av mig lite. Kommrer alltså blogga när ja har tid och lust och har något vettigt att skriva. Fast vet med mig att det kommer bli massa obetydliga inlägg med men ska försöka. Ja ska också köpa en kamera efter första lönen som kommer om bara en vecka och 1 dag och då blir det mer bilder vilket min blogg nu inte är speciellt rik på förutom dem kort ja snor från andra(A). Min andra kamera la av för snart tre år sedan så ja glömde den ute i regnet. Nu ska jag vila upp mig lite sen bär det av till kumla för lite hårdträning höhö


FRIDAS STUDENT!

I spöregn stod vi och såg på när alla studenter släpptes fria, eller kan inte direkt påstå att man såg mycket annat än massor med paraplyn. Det var glädje iallafal, efter att vi letat reda på frida och grattat henne så rulla vi hem för studentskiva. När både frida och gästerna anlänt så blev det mat, och ja sägert igen MAT!

där står hon,min stjärna i mitten!


45

nu kommer ja inte ihåg vilka bilder ja inte tagit med och tvärtom. Så ja orkar inte kolla igenom osv så kanske kommer upp mer bilder så ni får ha ögon och öron öppna som man brukar säga ;)


uppdatering; lördag

upp och jobba klockan 11...
jobba men lite raster till klockan 4, På kvällen var det fotboll som gällde, trodde och hoppades på vinnst men alla vet redan hur det gick... stort suck på att sverige kanske inte kommer spela vm:( , får hoppas på en slutspurt(?) med vinnster, Efter fotbollen blev det inte mycket mer, bara lite tvtittande.

uppdatering; fredag

Skolavslutning idag!
trodde ja gick upp i tid men sen när det pling i mobilen och sanna sa att bussen gick 20 över 7 från pålsboda óch inte halv så slog det mig att det var den bussen vi skulle ta och inte 8a bussen eftersom vi börja 20 över 8. FAN tänkte ja som inte på långa vägar var klar. Blev att kladda på sig lite smink och sätta upp håret lite fult, åkte bil in iaf.
Efter avslutningen tog vi en fika sen kolla vi på studenternas avsluting, fan va taggad man blev men bara 2 år kvar suck"
Sen käka vi och efter det blev det att kolla på studenten när alla sprang ut och när dem åkte runt och härja.
fan va jobbigt det är att skriva på tal om annat.
Kvällen blev först med klassen vid sörby sen irra runt på stan sen sluta den vid stadsparken och tillsist vid max.
amanda hade kamera med sig ett tag, ja har dock inte haft en karmera på 3år:(.

uppdatering; torsdag!

Ska uppdatera lite från de senaste dagarna..

I torsdags sluta alla i örebro förutom virginska och studenter.. Istället var det vi dagen, kallt och blött så vi åkte in en snabbis sen tillbaks till stan. Ja och sanna gick runt där as länge och trängdes bland massa folk, på marknadsafton är man inte ensam. När sanna åkt hem vänta ja in mamma o co, när dem hade kommit in till stan gick ja bort till slottet och kolla på frida som skulle på bal,samt tog kort. Sen gick mamam och ja och åt och slutligen en sväng på stan. Fullproppade gator och riv och släng i massa kläder. Ska ja vara ärlig så äre bara folk med slöja på huvve som står och rotar i rea sakerna utanför affärerna. Ne usch ja får panik på sånna där ställen..

Här skulle ja bokstavligen dö!

ops..

har inte bloggat på ett tag nu igen..hehe
sjukt att det snart är sommarlov btw...:D

RSS 2.0