orka

har inte orkat uppdaterat så ska försöka komma ihåg lite iaf.
I helgen åkte ja ner till varberg där päronen,magda,mats och moa var. vädret var inget att skryta om och det blåste as mycket på kvällarna. Blev lite handlat, dock inga större summor!

kom hem på söndagen och då följde även moa med hem. Åkte hem och packa upp(mer eller mindre). Frida kom oxå hem från jobbet så lite senare kom moa och sanna hit och då blev det att sitta och byta ord och snacka lite skit.
Sen har ja jobbat på i veckan, varit på marieberg och småpysslat här hemma. Igår efter ja slutat så följde ja med mor&far upp till a-sund för att hälsa på frida (och köpa glass) som var själv där. Jag stanna kvar hela kvällen och hjälpte henne och kom sedan hem runt 10.
Idag har ja bara jobbat och skrivit ihop den här tråkiga texten..


rakt hår?

har svårt att tro på sånt här skit, men har man inte provat så vet man inte om det funkar eller ej. Man ska tydligen få spikrakt asiatiskt hår?
Sitter iaf här med en handuk runt huvudet och har precis kommit från dushen och såklart så prova ja det idag. Då återstår bara att se om mitt hår är lika vågit och trassligt som alltis imorgon eller om det är spikrakt! hm.. kommer inte funka, lovar... Har ni sett reklamen? så jävla fejk, as lockit hår blir till spikrakt, hallå?

Måndag

Måndag, vilket betyder ny vecka och nya äventyr.
Igår somna ja sent och det fick morgonen ta stryk av eftersom ja då var ovanligt seg men lyckades iaf klara mig igenom arbetsdagen och nu sitter ja här. Va konstigt att ja just hamnar framför datorn!
Nu ska ja iaf ut och måla klart några lister som ja påbörjade i helgen sen får det bli tvn hela kvällen.
Beställde häller inget från sbs igår! just för att ja kom på att ja väntar paket från hm oxå, men det verkar aldrig komma. Men är väl som alltid att man får det tre år försent.

fri frakt på stylebystars till midnatt!

så sant som sagt! och ja såg det nu, kanske lite sent påkommet men är sugen på demhär!

hi

t-r-ö-t-t stavas det,  följde med mamma till marieberg, skulle ändå byta ett par shorts och skulle inte köpa något mer men det går ju fan aldrig att hålla, satte gränsen vid 2 plagg varav ett bara kosta 29kr ;o
Vi hade iaf ganska kul, käka, kika runt,skratta och prova skor. Humöret var på topp ända tills man klev in i bilen för hemfärd.... nu sitter ja här, kämpande efter att hålla ögonlocken uppna och få något skrivet. Ja som skulle springa idag:o!


Utkast: nu har ...

nu har ja inte uppdaterat på ett tag men ska försöka minnas så mycket som möjligt...
I måndags blev det stan en stund efter ja slutat sen slinga sanna mitt ¨hår!
I tisdags kan ja inte komma ihåg att ja gjort något utöver det vanliga- jobbat!
Onsdags?
I torsdags minns ja iaf att vi några st spela kubb på kvällen sen blev det att kicka lite boll med, ganska kul faktist!
Fredagen då, efter lite oklarheter oså så sluta det iaf hos moa, det blev tacos och massa skoj och som alltid sjöngs det ocg dansades det samtidigt!


stääääääääääda

jahooO! Har precis städat klart i min garderob, har rensat bort massor med kläder så imorgon får den påfyllning igen:)hihi. iallafal så skulle ja i garderoben skruva upp krokar så ja kan hänga upp väskor på. Eftersom pappa är borta över helgen fick ja ta tag i saken själv, först gick det skit innan ja kom på att ta en mindre blablabla som man borrar med så ena kroken gick tillslut as bra att sätta upp. Men när ja kom til den andra så gick det inte längre och den ramla bara ner. Så nu ser det förjävligt ut på väggen med massa hål så ja får ta och överlämna arbetet till pappa när han kommer hem. Nu ska ja fortsätta med mitt rum som måste dammsugas och rensas....

Gratis fashion!

Hittade en nice sida som man kan samla ihop poäng ganska lätt på sen skicka hem massa prylar gratis så som parfym,smycken,väskor,smink,hudvård,elektronik,underkläder mm! för både tjejer& killar!

Bli medlem här:
http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=22536


saturday!

hoj! yes, nu har ja gjort klart den jobbigaste veckan då ja jobba till 5 ist för 2! Har varit så jätte trött i veckan men har jobbat på som fan iaf och det fick fredagen lida för. När ja kom hem så slockna ja i sängen sen lite senare åkte ja till moa och senare somna där och nu har ja precis kommit hem och ikv ska mamma ha tjejkväll och då äre bag in box som gäller och då äre bäst att hålla sig undan, så hemma ska ja inte sitta iaf. Har nyss oxå skickat efter lite nya bikinidelar till varberg så får vi bara hoppas att dem hinner köra hem dem hit innan men det ska väl inte vara så svårt eller?


rain

vädret förstör alla mina planer för dagen. Efter som ja slutar 5 denna vecka så blir mina dagar väldigt organiserade då ja går och tänker på dagarna vad ja ska göra efter ja slutat. Idag skulle ja både hinna med och springa och tvätta bilen. MEn vem vill springa i spöregn och tvätta bilen i desamma? Ja blev ist nedslängd i soffan med en chokladkaka, det funkar det med!
Nu väntar sängen men först ska ja hinna med lite småsaker som att boka tågbiljett och plocka ögonbrynen!
auf wiedersehen!

work!

Har jobbat hela dagen, först städa 8-2 sen ute till 5 och sen när ja kom hem så städa ja bilden också. Är helt slut och klockan börjar gå mot 10, kanske man skulle sova lite.
Eftersom ja snålat ganska rejält på förra lönen så kan ja massa kvar och sitter just nu och kikar in sommarklänningar!

vilar upp mig..

till nästa vecka! Igår sågs tje proposal på bion, en riktigt bra film.
Idag tog ja dock en lite för lång sovmorgon men får väl pass på medans det finns möjlighet för det. Lite senare ska ja träffa elin, fårse vad vi kan hitta på. Nu ska ja fortsätta vila sen hörs vi.puss

lever

inte mkt uppdatering på sistone men kan säga att dagarna ser ungefär ut så här. jobba,hem,åka iväg och bada,hem, åka till nästa ställe och bada.. så har det iaf sett ut dem flesta dagarna. Förra helgen var vi ute med båten och bada och allt vad man gör. Nu ska ja fortsätta leva livet trots att solen svikit oss.

RSS 2.0