sommar

ja är övertaggad på sommar, finns så myket fint att köpa! Kolla bara på denhär från nelly.

uppdatering

bilden på mina jeans var lite småtaskig, dem ser mycket ljusare ut på bilden förut...
här är dom iaf i verkligeten och på mig!

KENZas JACKA

vi såg en snygg jacka på en affär förut som danni provade, den va as snygg och sen såg vi senare att de va en jofama by kenza jacka. Fanns också i svart men måste erkänna att den bruna va mycket snyggare. Det va till och med rea på den, 1500:- kosta den ungefär.


nya brallor

halloj har precis käkat tacos, kom hem för kanske en timme sen, har vart i kumla och marieberg hela dagen. Matchen börja ett och vi spela mot nora o de blev såklart vinnst! Eftersom att de va sista matchen så fick vi smörgåstårta efter:D
Dam matchen började 5 så ja,nina,danni och anna åkte till marieberg i mellan. Danni som praktiserar på bikbok var väl informerad om att det var halva priset på hela bikbok förutom varor som va rea på. Så med mig hem fick ja med mig ett par "never denim" byxor, 350:- gick dom på och kostar igentligen 700 så nu är ja superduper nöjd!:)
Damerna vann också sin match så det blev en riktig lycko dag!
ikväll blir det väl att bli fast tvingad framför tv,melodifestivelen

peace&love

Härliga och snygga armband med peace&love motiv  som finns i flera olika färger och former.
Hur snygga som hällst. Funderar på att dra hem några! http://www.cocoo.se/ . Länk färgen är vit och orkar inte ändra det men där det är en lucka så finns länken där :) cocoo har förövrigt massa snygga smycken! nu ska ja sussa, har somsagt match imorgon,natti!

för er som inte känner mig!

så kommer här en kort elr lång, ni får tålka det hur ni vill..

Jag är en smart tjej på 16 (17år i år), jag pluggar sam idrottsprogramet på Virginska i Örebro. Jag bor dock inte i Örebro, men en liten bit utanför. Jag är ett träningsfreak som inte kan hålla plånboken i styr. Köper nästan allt ja får syn på och kan inte hantera't. Jag drömmer om att skrapa fram eller iaf vinna flera hundra miljoner så ja kan packa väskan och dra bort, så långt från Sverige som möjligt. På fritiden så tränar jag innbandy i en klubb som heter ifk kumla!
Nu kommer ja inte på mer att skriva(?) men om det är något så äre bara att hojta till, nu ska ja ta ett glas oboy och mosa ner mig framför tvn! Annars så har vi sista seriematchen imorgon, tagga för vinst!



spargris

shit, nu blir det att spara pengar. Inga onödiga köp! måste verkligen tänka igenom varenda köp. 
Snart kan ja betala räkningen, fattas bara 200:-
Jag måste förövrigt fixa ett extra jobb som ja kan ha utöver skolan, kanske 1-2 dagar i veckan. Får se eftersom att det är lågkonjuktur så blir det extra trögt.
Fast att ja skulle behöva lite nytt sommarfresht!

forever21

sova nu?

yes nu är ja klar med svenska ,arbetet. Puhh nu kan ja andas ut och gå och lägga mig., nattinatt!

rainbow


ciao

kom hem från skolan för 20 minuter sedan. Frida och ja kom hem samtidigt och nu sitter vi vid köksbordet och käkar chocklad och dricker mjölk! ska börja plugga snart...

har inte åkt nå skidor i år än:o , kanske blir på söndag annars den 14 mars ;)
sakna alperna...


tjallalalala skolaa

tjabba tjena hallå ja är bäst!
Sitter i bibblan nu och leker.

pålitlig hjälp när du vill veta mer, nu finns det ett enkelt sätt att spåra upp svensk samhällsinformatin. Sverige.se är en webbplats med länkar, adresser och telefonnummer till svenska myndigheter,kommuner och landsting. Besök www.sverige.se för mer information.  / planch på väggen framför, tecken på att ja inte har något att skriva!

ojdå

inte mycket bloggande på sista tiden, men har ju aldrig tid. Nu har ja precis tagit en långoch skön dusch och nu blir det macka och oboy(Y)!
Ingen sovmorgon imorn inte...
aja ska kila iväg nu,

fettisdagen

halloj!
Fick tbx mitt idrotts "hemprov" idag, mvg!:D först hade micke rättat fel:S, aja efterskolan blev det en sväng på stan, la undan lite på hm, som ja tänkte köpa imorn. Har bara 250kr kvar på kortet + att ja har en räkning på 650:o!
Kanske därför ja städar nu, mamma sa här om dagen om ja städade mitt rum NOGA så skulle ja få en slant. Och sen har ja städat kylskåpet  förra veckan så fick elr ska dra av 100 kr på räkningen, sen ska ja städa bilen..snart (A)! + att ja har massa plugg att fixa klart.. ne nu ska ja packa för avfärd mot åsbro! återkommer om detta, kyss

tokig

halloj, första dagen kändes seg, nästan för seg. Lyssnade iaf klart på ljudboken när ja hör din röst (andra boken i twilight serien) idag på bussen, har nog tagit mig 3 dagar att lyssna ut den.. mycket timmar. Men bra var det´fast inte lika så bra som första men ändå mycket mycket bra! jag har blivit lite besatt av dem dära böckerna efter att elin tipsat mig om ljudboken. Trean som är ytterligare en fortsättning har inte lagts ut en som ljudbok än, men om mitt tålamod spricker så får ja ta och köpa boken för spännande är det!

:(

attans då, dessa skor ja skulle beställa från nelly finns bara i st.42 kvar.
typisk.. ja skulle köpt dom när ja hitta dem första gången!


boring sunday

Har precis komit in från en promenad med Wilma. Innan vi gick in så stanna vi ute tomten och ja kasta upp snö i luften och på henne, hon tyckte det va jätte skoj. Nu sitter ja här med en stor läxa som ja knappt börjat på. Vi ska analysera en film och har massa uppgifter till den.
Igår så var ja hos elin tsm med nina på kvällen. Vi kollade på melodifestivalen som ja dock hatar, det spårar ut mer och mer för varje år. Kan det inte bara vara som vanlig, som förr, det gamla hedliga. Jag tycker iaf inte om det....
Efter melodifestivalen tog slut så vare ja som stog för underhållningen. Elin höll i kameran och ja dansa runt och mima runt Nina, hah för kul var det. Sen blev det hem och lyssna lite på twilight 2.
Nu ska ja plugga klart sen så ska ja ta en paus och flytta över mina hem till mid gård avsnitt från gamla datorn, börjar sakna mina grabbar, runar,halvdan,tyke och lillsnorre. 

2år

hihi, ídag var det två hela år sedan ja gjorde min blogg och började blogga. Har väl inte bloggat sådär jätte mkt periodvis men aja.  Det firas såklart med något(?) har inte kommit på ngt än men aja, ska kila iväg till elin snart, får  väl fira där. hah. vann iaf matchen idag som ja inte nämt, 7-1 till kumls ! bravo!;D

köket

Ja improviserade lite i köket igår, och vips så fick ja till dem här, supergoda!:D
Haha kanske skulle ha gått hotell&resturang!

bra twilight parodi

HIttade en bra twilight parodi, tyckte den va as bra gjord. Lär ju ha tagit en stund att göra den bara!
Vad tycker ni?


plattång

måste ha en ny plattång! Den ja har nu är verkligen piss dålig. Jag har en rosa från vidal sasson och är verkligen missnöjd med den, det fasnar skit i den hela tiden. Så här ser den ut och ja lovar, köp den ej!

morrn

redan torsdag, snart är detta lov också över. Har vart skönt att få ta några långa sovmornar  faktist! Man har förövrigt inget att göra på dagarna så då kan man ju sova bort halva dan ist!
JUst nu försöker ja spela lite musik, men det lyckas inte så bra eftersom min bror poppar förfullt där nere.
GRisen har hoppat upp i sängen och antagligen ligger och njuter!
Skulle vara min städdag idag och ja skulle städa bilen, men hittade ingen nyckel :O!

kryssning 09

Nu ska ja börja sammanfatta denna resa och det kommer inte bli lätt!

Efter vi hade gått på båten och checkat in hyttarna så käka vi en aas god buffè där det fanns massa gott!



Sen blev det taxfree, små klubbor!


sen tbx till hytten för lite fix;)


Sen drog vi till atlantis, dock inte magda och mats som somna i hytten!

'
Där tog vi oss en drink elr 2.
Nice att man inte behövde visa leg i baren!

vi lekte med  våra lysande party isbitar!



Mamma och pappa körde hårt på dansgolvet!



Sen blev det nattpizza!
pappa: någon som vill ha pizza
alla: näääh ush....
pappa: ja ska iaf köpa en bit
det slutade med att alla satt och käka av pizzan och två till blev det med, fast godast var ändå salladen.
Sen sist så drod ja karro och moa up och kolla läget på discot och dansa några danser.




----
MÅNDAG
vaknade i helsingfors och då blev det först att käka frulle, vi var ute i sista minuten eftersom att frukosten stängde 10 och vi gick dit kvart i. sen blev det iaf en shopping tur.


Sen tbx till båten för att prova badet på båten. Kan ju säga att det inte var ngn höjdare iaf, men där låg vi i ett tag iaf. Alla bada förutom magda och mamma. Har inga bilder från det häller.

Vi duscha och basta åså efter sen tbx till hytten för att fixa os mer. Sen blev det käk och mintu-mannen även kallad mats hade fått i sig lite för mycket mintu så han kunde inte sluta prata under hela middagen. Han kröp lite på golvet, skrek och härjade, gick som en tok och alla kollade på oss ( han ) hela tiden. Han är för skön alltså!


Kvällen blev lite trög till en början men bättre i slutet.
Efter att ha handlat klart allt i taxfreen och käkat så blev dt hytten en sväng sen gå runt lite överallt.
mostermagda&matzinenhahahhaahha roligast här när vi satt och kolla på en reklamskylt på andra sidan och mats höll på att fjolla sig sen sa han att han skulle kråla över golver och fråga va han hette och vips så låg mats på golver och kråla ( han dock inte över) eftersom magda drog upp honnom.

Sen gick vi till karaoken  och mats var igång där med med sina gester. De va dock typ bara finskalåtar..:S Har inga bilder just nu men frida tog kort så kanske kommer upp ;)

efter 12 vare disco så ja karro och moa gick dit någon gång kanske ett elr ngt och de va mkt bättre låtar än på söndagen.


Sen satte vi oss en stund, och då kom pappa från ingenstans, ne men från sängen. Sen blev cdet dansgolvet en sväng till innan vi gick till hyttarna. Var btw bara finskar där förutom vi och typ tre till..


Har typ inga mer bilder men när vi vakna morgonen där på så käka vi frukost,packa ihop oså.
kommer kanske mer bilder från frida också..


inga bilder igår

blev tuvärr inga bilder från kryssningen igår, kan nog bero på att ja sov typ hela dan igår och sen på kvällen när ja skulle fixa med bilderna så segade msn så mkt så det blev aldrig färdigt,´men får göra klart det´senare idag. NU ska ja iaf ut med grisen.

hemma igen

yes nu är ja hemma så nu får ja väl börja blogga i´gen ;) hah a
men har iaf vart as skönt att få kommit iväg lite.
Har varit jätte kul och bilder lägger ja ut när moa har skickat dem !

cruies

detta får bli det sista inlägget för några dagar! ska ju på kryssning idag till tisdag, så kommer väl hem då med massa nyheter! tar nog med mig datorn men vet inte om ja kommer åt ngt internett om inte så ses vi på tisdag!
Nu ska ja packa klart sen drar ja !

tips för att få mer besökare

ett enkelt tips för att få mera besökare till bloggen är att registrera sig här: tryck bara på bilden så kommer du dit!

Det funkar jätte bra och går snabbt att registrera sig, så följ bara vad som står sen så äre bara att blogga på;)
nu ska ja sova gonatt:) , lovar att blogga innan ja åker imorgon:D

pizza & speglar

Gokväll!
Kvällen har bestått av pizza och filmen mirrors.
Vi beställde en familjepizza så vi kunde äta oss mätta blev också en hel del över dom daniel proppa i sej när han kom också!
Nu ska ja kolla över lite vad ja ska ha med mig imorn sen blir det väl sängen för imorgon seglar vi iväg;)


sommar med hm

åh ja dör, vill ha sommar nu! funderar på at köpa in allt här nere!
Får se om ja handlar mkt på kryssningen, om inte så är dettamitt!

alla hjärtans dag

aop allihopa idag äre alla hjärtans dag som alla vet. Har tuvärr ingen att dela dagen så få mysa med mitt godis ist!
Mamma köpte vaniljhjärtan och gelehjärtan förut. Är inte så förtjust i gelehjärtan men bara det är godis så går allt ner.
Ikväll blir det pizza och har nyss lagt mina skor på blekning.

imorgon!

Kryssning imorgon med moa!;D
Fan va kul vi ska ha, vi drar ut med silja symphony & kommer hem på tisdag!
Ja får hoppas att moa tar med sig sin kamera eftersom min gått sönder..
Nu ska ja snacka mer med moa!<3

sommar

shit va ja länktar efter sommaren!
elin och ja snacka om massa vi kan hitta på under sommaren och nu kan ja inte vänta!
ge oss sommar nu!

avslutad tävling

nu är tävligen avslutad!
Det var svårt att välja mellan alla tävlande och ja kunde då inte välja en så ja lottade !
Alla 71 tävlande är värda priset men tuvärr så kan ja inte ge er alla ett pris om ja så ville det!
Håll utsik efter en ny tävling som kommer snart ;)
tryck på bilden så kommer du fram till vinnaren!;)


........

blev inte så mkt bloggande idag häller;P
Slutar ju sent på fredagar och den träning direkt
ja sjuter upp tävlingen tills ja kommer till elin sen, hon får hjälpa mig :)

cp

har inte kunnat loggat in här på hela dan, men nu funkar det äntligen och ja har inte lust för några längre rader. sova snart också! MIN TÄVLING AVSLUAS IMORGON mellan 4-9 , håll utsik;

21:27

Hallojs, sitter i köket med frida och oboyar;) så jävla gotti!
imorgon blir det börja åtta igen :S
pallar inte skriva mer nu! nattii

sjalar

har upptäckt att ja har ganska många sjalar faktist!
Här är bara några som påminner sej lite om varandra!
vilken passar bäst? hade dock den första bilden idag!
Bilden blev as liten


morrn

gomorgon bloggen,eller gomiddag passar nog bättre. Ska snart dra till bussen, börjar halv ett !
Men först ska ja ta ett äpple ;) blir inte så långt ...måste kila nu , tjing

värme

min oerhörda länktan efter våren&sommaren fick mig till hällabrottet och ett solarium såhär på kvällskvisten.
Skönt med lite värme! Nju har ja precis kommit hem och blev påhoppad med paj så fort ja klev in genom dörren.
JAg älskar paj, det är det bästa som finns!


tävlingen

ojoj tävlingen börjar gå mot ett slut, men det är än inte försent att anmäla sig, länken till inlägget där du anmäla dig finns här, tryck bara på bilden så kommer du till tävlingen! 
comment

h&m

på min jakt efter hårspännen så hitta ja denna från hm som ja klokt inhandlade, 59kr och 20% på de! hm har förövrigt 20% på valfri vara fram till på fredag. Ja valde att utnyttja detta idag, men tror också man kan komma undan med en och en annan rabatt till. Man fick inte skriva under ngt elr så, så då äre bara att fynda på ;) kanske dock inte samma dag men!


tisday

hallojs, skolan idag som vanligt, tänkte göra pankakor snart, va länge sen!


sbs, 399:-

opss.

hejsan inget bloggt idag eftersom ja inte vart hemma på hela dagen. Först skolan sen missa ja bussen hem så mamma fick åka in till stan för att sjusa mig till kumla för träning. Träningen var kul och lite annolunda! Vi fick också tårta efter träningen för vårt segrande i dm. nu ska ja duscha av mig sen blir det sängen, nnatti!

2 dm guld

yes det blev två dm guld i helgen!
Hela kumlainnebandy fick med sig 4 guld hem!:D


dax för dmfinal igen, guld?

halloj, idag den 8 februari så fyller min kära far år. GRATTIS PAPPA!
Tiden går enormt fort, snart fyller man själv 4..... oj vet inte ens hur mkt han fyller, men tror de va 47 elr 48 :P haha
Iaf så ska ja väl snart dra iväg på ännu en dmfinal. 92orna i vårat lag ska vara med det yngre laget som spelar dm i åldern 92 så vi ska hjälpa dem. två guld skulle inte sitta fel så ska åka ivåg och dra hem ett idag med!
nu bli det lite tagg för ja är inte de minsta taggad nu. mitt finger är mkt värre än igår men gör faktist inte så ont !

guld

dåligt bloggat idag, men har vart borta nästan hela dagen. Blev iaf ett guld!:D'
nu sitter ja här hos eliun med elin. Innan matchen lyckades ja kläma fingret i bildörren så har blånagel nu!:/ men inget stoppa mig iaf!'
nu blir det datorn ett tag till sen hem ;)
har dm final med 92orna imorn också;P haha då blire guld igen(Y)


dm

yes äntligen lördag och äntligen dmfinal. Åker om ungefär en timme så måste packa o så nu. Kommer vara borta hela dan men lovar att komma hem med guld!'


Bilden togs vid dm blabalbla, vet inte vad de kallades men iaf där men gick till finalen

forever21 till sverige

yes, forever21 är påväg till sverige. Va iaf va aftonbladet hade o säga.. Kommer bli min nya favoritaffär om den kommer till örebro, eller varför inte marieberg? perfekt isf, aja får sluta drömma..men kan iaf hoppas att det dyker upp en affär här om trakterna. Snart ska ja sova, för imorn blire dm finaaaaal!:D

godis

Kom nyss hem från träningen. elr ja kanske en halvtimma sen med ;P. Har precis käkat och nu sitter ja framför tvn med en godisskål! NU ska carl-jan dansa och ja spyr på han , så jävla ful och äcklig. Suger gör man men ush kan inte dansa.. hahha .. hoppas han åker ut idag.

greece inspire


Inspiration från grekland, klänning asos, gladiatorskor ellos!

fan i helvete

åhh jag hatar jävla länsfitttrafiksbusshelvetet!
Min buss skulle gå 11.31 här ifrån mig.  Ja skulle vara lite duktig och gå gå ut 5 minuter innan så att ja inte skulle missa den. Och precis när ja tar klivet ut ur dörren 11.25 så kommer bussfanet och ja missar den :@ så jävlka dum i huvudet, sånna busschaförer borde inte finnas. Han kunde ju lika gärna ha väntat ´ner vid skolan. Inge vett i huvudet har ha´n iaf, NU KOMMER JA KOMMA AS SENT EFTERSOM NÄSTA BUSS GÅR HALV ETT. OCH VI SKA KOLLA PÅ´ EN FILM OCH ANALYSERA SÅ  Ä INGE BRA OM JA MISSAR! fuck ska fan stämma länstrafiken. En sak som gör det värre är att mamma ringer och tjatar att det va mitt fel , åh idoiot, känner att den här dagen kmr bli piss. nu har ja tjutit klart och vetefan va ja gör nu asså!

skoldags

yes, nu ska ja bara dra på lite smink och göra iordning håret sen drar ja !


GODMORGON

började min sovmorgon med att gå upp klockan 9 och sen dess har ja suttit fast bänkad framför tv. Vet inte varför men är alltid ett morgonmoment. Just nu så håller ja på att göra makaoroner och köttbullar. Går fortfarande runt i sovkläder och håret uppsatt i en bulle. Min buss går halv 12 sen och då kommer ja in till stan uungefär 10 över 12 och böjar ett! så blit att dra med sig plånboken på hopp om ett fynd.Oj måste kila ner till spisen så inget bli bränt ! vi hörs!

go kväll

Tjenare, kom hem från mormor nyss där vi käka varma mackor, drack te och glodde på tv. Riktigt uppskattat faktist. Nu ska ja göra iordning mig för sängen,plocka ögonbrynen och diverse saker som är bra att göra på en torsdagskväll. Har förövrigt sommorgon imorn som ja redan nämt! NATTI!


jobbigt

sitter vid en dator i skolan, min buss går om typ 40 minuter så orka inte gå än...
Vi hade ingen entrepenör idag så vi hade as lång rast...
Imorgon börjar ja ett och har bara svenska(film) och idrottsledarskap.
Ikväll förljer ja nog med mamma och frida till mormor.
vi hörs när ja kommer hem. ciaoooo


thihi

hihi hittade den här på en läsares blogg, hehe cutie. För er som inte är med och tävlar än, anmäl er, skorolla ner och leta på "tävling" LYCKATILL!

topmodel

Sitter i soffan med ett digestivekex i handen och kollar på topmodel. Kom hem från träningen för en halvtimma sen så har inte hunnit dushat än. Nu kommer min hund och tigger, men hon ska icke få smaka. Nu ska ja fortsätta titta, ja tycker dock Mckey  borde vinna eller ja vet faktist inte.


godag

Tog halv 12 bussen hem efter special idrotten. Mådde inte så bra för matte så ja drog till med ursäkten jag mår piss som egentligen menas med,  jag-vill-hem-nu-ursäkten. Ja drog iaf med mig matte böckerna hem och våran matte lektion börjar om fem minuter så då får väl ja också dra igång...
Ikväll blir det träning om ja "mår bättre" sen efter lite matte så bli det film! TJING


hide and seek

hide and seek går på trean och eftersom jag börjar halv 10 på onsdagarna så har jag tid med lite filmpå kvällarna. Nu ska ja inte störas mer av datorn så ja säger väl gonatt här då!

~~~~


pluggg

ahhhhhh, sitter och försöker plugga... går inge vidare kan ja medela. sjukt jobbigt, speciellt när mamma försökte hjälpa mig och då hon satt och tugga as snabbt på ett tuggummi ( typ hets tuggar ) och jag stör mig as mkt på det. I vilket fall så fick hon utbrott nät ja så lungt som möjligt skulle be henne att sluta. åhhhh nu ska ja försöka fortsätta..
vill också påminna om min tävling som absolut inte är försent att anmäla sig till , skrolla ner så hittar du den :) GOODLUCK!


om jag kundedrömma- ljudbok

En kompis tipsade om att man kunde ladda ner: om jag kunde drömma "twilight" ljudboken från piratebay. Sitter nu och lyssnar, så enkelt sätt att spara pengar på.. jag som tänkte köpa boken men nu behöver ja inte göra de (Y) . Nu ska ja fortsätta lyssna lite sen blire sängen! natti!


favoriten

Har precis kommit hem från träningen. då när magen bara skriker efter mat..
Sitter här nu med en skål med flingor och yougurt. Mamma har köpt hem en ny sort, yoggi, jordgubb/vanilj och jag älskar'n. Inte alls sådär "jätte-söt-juordgubbsyougurt-för barn" utan en mer vuxen variant , hah! Den är iaf att rekomendera, för att fylla upp smaken ännu bättre så tillsätt kellogs special k också, super!;)

asos

sitter och checkar runt lite på asos, blir lite sugen på allt möjligt!

måndaaag

det är måndag vilket betyder en ny start på veckan... Skolan idag gick fort, först skriskor sen har man suttit framför datan resten av dagen. Vi hade iaf ingen engelska och när ja kom hem stallde ja mig och laga mat. Nu är magen mätt och snart ska ja dra på träning. ¨Funderar på att köpa dem här sniggisarna. Shit nu råka ja trycka ngn stans så det blev kursiv text och det går inte att få bort :O


tävling

yes, nu kommer detta ni väntat på - en tävling

reglerna är enkla... det enda du behöver göra är att kommentera: ditt namn,bloggadress(om du så har en), e-post och en rad om varför just du borde vinna. Du ska också lägga ut ett inlägg på din blogg där min bloggadress ska finnas med och där du berättar lite kort om min tävling.

Priset är ett sminkpaket från makeupstore med diverse olika saker.
Färger och nyanser bestämmer vinnaren helt själv.
paketet kommer troligtvis att innehålla:
FOUNDATION
ÖGONSKUGGA
LÄPPSTIFT
PUDER
CONCEALER
MASCARA

lycka till nu! och kom igåg att hålla utsikt efter uppdatering om tävlingen, när tävlingen avslutas osv...


fjoll

haha gjorde headern lite oseriös , men vafan! haah ;;)
nu sitter jag och kollar på beck, nog för att jag redan har sett den men kmr inte ihåg allt!

SBS


gårdagens


och för fötterna, ett par låga svarta stövlar

competition

min låvade tävling får ni snart, håll utsikt bara!

paj- en söndasgvana

pajhar nog blivit till en söndagsvana. Har käkat paj tre söndagar i rad  nu, men vad finns det att klaga på?
Bion var väl okej igår, tycker skräckfilmer har svårt för att få ett högt betyg av mig eftersom dom flesta är ganska omänskliga, men ändå så gillar ja dom.
Nu sähär efter en paj bit på eftermiddagen så ska ja fortsätta att städa...


RSS 2.0